Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ: ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ 57ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ.... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ!!!

Σε τραγωδία κατέληξε χθες το μεσημέρι η προσπάθεια ενός 57χρονου αγρότη από τον Αμπελόκαμπο να φουσκώσει το «κλαταρισμένο» λάστιχο του ...


Σε τραγωδία κατέληξε χθες το μεσημέρι η προσπάθεια ενός 57χρονου αγρότη από τον Αμπελόκαμπο να φουσκώσει το «κλαταρισμένο» λάστιχο του αυτοκινήτου του. Λίγες μόλις στιγμές μετά, ο άτυχος άνδρας έπεφτε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, στην «καρδιά» του χωριού, από ηλεκτροπληξία η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προήλθε από βραχυκύκλωμα στο κομπρεσέρ αέρα το οποίο προσπάθησε να χρησιμοποιήσει…

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ήταν περίπου 2:30 το μεσημέρι όταν ο 57χρονος Δημήτρης Χριστόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του, στην κεντρική πλατεία του Αμπελοκάμπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πήγε να πάρει ένα δεύτερο αυτοκίνητο που είχε, γιατί είχε να κάνει κάποιες αγροτικές δουλειές. Τότε όμως διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε «κλαταρισμένο» λάστιχο το οποίο προσπάθησε να φουσκώσει.

Χωρίς καν να μπει στο σπίτι του, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 57χρονος πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού του, όπου διατηρούσε ένα μικρό θερμοκήπιο και αποθήκη με τα εργαλεία του και πήρε ένα κομπρεσέρ αέρα προκειμένου να φουσκώσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες όμως, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο 57χρονος «κεραυνοβολήθηκε» από το ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στην αυλή του σπιτιού του. Η τραγωδία έγινε αμέσως αντιληπτή από τους οικείους του οι οποίοι έσπευσαν, αγνοώντας προφανώς τον σοβαρό κίνδυνο που διέτρεχαν και οι ίδιοι για τις ζωές τους, να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ήταν όμως ήδη πολύ αργά.

Ο 57χρονος Δημήτρης Χριστόπουλος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του, ενώ στο σπίτι του έσπευσε ισχυρή δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας και συνεργείο της Δ.Ε.Η. το οποίο προέβη σε αυτοψία του χώρου και έρευνα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 57χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία.

Το περιστατικό «ξεσήκωσε» τη μικρή κοινωνία του Αμπελοκάμπου με τους κατοίκους του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγωδία, να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του 57χρονου με πόνο βουβό. Η είδηση συγκλόνισε τους πάντες και όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον άτυχο Δημήτρη Χριστόπουλο, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών αλλά και παππούς, ένας άνθρωπος εργατικός αλλά και αγαπητός σε όλους.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.