Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΪΛΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...;;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΕΝΩ ΕΦΑΓΕ 27 ΣΦΑΙΡΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕ...!!!

Ένας SEAL του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, ο οποίος χτυπήθηκε από 27 σφαίρες σε ένα περιστατικό στο Ιράκ όχι απλά επέζησε, αλλά ανάρρ...



Ένας SEAL του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, ο οποίος χτυπήθηκε από 27 σφαίρες σε ένα περιστατικό στο Ιράκ όχι απλά επέζησε, αλλά ανάρρωσε από τα τραύματά του τόσο καλά που ετοιμάζεται να συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό αντοχής (half-Ironman) για να συγκεντρώσει χρήματα για άλλους βετεράνους.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, το 2007 ο Μάικ Ντέι βρέθηκε σε ανταλλαγή πυρών με τρεις αντάρτες της Αλ Κάιντα, καθώς ήταν ο πρώτος από την ομάδα του που μπήκε σε ένα δωμάτιο σε μια πόλη κοντά στη Φαλούτζα. Οι αντάρτες άνοιξαν πυρ, χτυπώντας τον με 27 σφαίρες. Το αλεξίσφαιρό του σταμάτησε τις 11, αλλά οι 16 τον «βρήκαν» στο σώμα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Στη συνέχεια, μια χειροβομβίδα εξερράγη τρία μέτρα από τον ίδιο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν συνήλθε, σχεδόν ένα λεπτό μετά, κατάφερε να σκοτώσει δύο από τους μαχητές με το πιστόλι του. Όταν έλαβε τέλος η μάχη, σηκώθηκε και πήγε περπατώντας σε ιατρικό ελικόπτερο.

Ο Ντέι περιγράφει το περιστατικό ως μια «ανταλλαγή πυρών σε μια συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά» και περιγράφει τα τραύματά του «χαλαρά» στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Πυροβολήθηκα και στα δύο πόδια, και στα δύο χέρια, ο αντίχειράς μου σχεδόν αποκόπηκε, χτυπήθηκα στην κοιλιά…η δεξιά μου ωμοπλάτη τσακίστηκε, πυροβολήθηκα δύο φορές στους γλουτούς, μία στο όσχεο και το γιλέκο μου χτυπήθηκε πολλαπλές φορές, με αποτέλεσμα σπασμένα πλευρά και μώλωπες στους πνεύμονες.

Ο SEAL πέρασε 16 ημέρες στο νοσοκομείο, πριν λάβει εξιτήριο και τιμηθεί με «Purple Heart». Τα επόμενα χρόνια έλαβε βοήθεια για μετατραυματικό σύνδρομο και τώρα σχεδιάζει να συγκεντρώσει 75.000 δολάρια για το ίδρυμα Carric Brain Centers στο Ντάλας ολοκληρώνοντας τον διαγωνισμό half-Ironman στη Φλόριντα μέσα σε δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο του οποίου θα πρέπει να κολυμπήσει 1,2 μίλια, να κάνει 56 μίλια με ποδήλατο και να τρέξει 13 μίλια. Στη σχετική του σελίδα στο Ίντερνετ, ο ίδιος αναφέρει ότι αποστολή του στη ζωή τώρα είναι να φροντίζει και να ηγείται των τραυματισμένων «αδελφών του».

huffingtonpost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.