Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ 20 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΝΤΛΕΜΠ

Ο συριακός στρατός εξαπέλυσε αλλεπάλληλες και σφοδρές αεροπορικές επιδρομές.Σφυροκόπημα στην πόλη του Ιντλέμπ.Περισσότερα από 20 άτομα ...



Ο συριακός στρατός εξαπέλυσε αλλεπάλληλες και σφοδρές αεροπορικές επιδρομές.Σφυροκόπημα στην πόλη του Ιντλέμπ.Περισσότερα από 20 άτομα σκοτώθηκαν σήμερα 30.3.15 στην κατεχόμενη από τους ισλαμιστές πόλη του Idlib και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν.Ο συριακός στρατός στόχευσε την περιοχή πίσω από την Πυροσβεστική και την φυλακή στο κέντρο της πόλης με πυραύλους» εδάφους -εδάφους».17 άτομα σκοτώθηκαν εδώ.Επιδρομές με μαχητικά αεροσκάφη κατά της πόλης σημειώθηκαν και σήμερα σε διάφορες περιοχές της πόλης και σκοτώθηκαν 6 ακόμη ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Η πόλη τέθηκε υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών και μερίδας της συριακής λεγόμενης αντιπολίτευσης μόλις το Σάββατο.Τοπικές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν πολυάριθμοι τραυματίες στο στρατόπεδο των τζιχαντιστών και των ανίερων συμμάχων του.Ο τουρκικός τύπος δίνει τις εξελίξεις.



Αυτό το απόγευμα η συραική αεροπορία συνέχισε και εντείνει τις επιθέσεις κατά θέσεων των ανταρτών και ισλαμιστών στην πόλη του Ιντλέμπ που κατέλαβαν ορδές κυρίως της al Nusra .


Σύμφωνα με συριακές τοπικές πηγές εβλήθησαν κατοικημένες -ακατοίκητες περιοχές που έχουν εκκενωθεί-,αστικές ζώνες ως και νοσοκομεία όπου δέχονται περίθαλψη οι εκπορθητές της πόλης. Οι τραυματίες μεταφέρονται όπως- όπως σε νοσοκομείο που έχει τεθεί υπό τον έλεγχο της λεγόμενης αντιπολίτευσης. (cumhuriyet 30/3/15 και μέσο συριακής αντιπολίτευσης)



dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.