Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 13 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σε ένα εύγλωττο γράφημα της εφημερίδας Daily Mail ξετυλίγονται τα τελευταία εφιαλτικά λεπτά πριν τη συντριβή. Ενώ το αεροσκάφος βρίσκ...


Σε ένα εύγλωττο γράφημα της εφημερίδας Daily Mail ξετυλίγονται τα τελευταία εφιαλτικά λεπτά πριν τη συντριβή.
Ενώ το αεροσκάφος βρίσκεται στα 38.000 πόδια και οι δύο κυβερνήτες ακούγονται να μιλούν ξέγνοιαστα, ο πιλότος αποχωρεί από το κόκπιτ. Όταν επιστρέφει και ενώ ο συγκυβερνήτης τον βλέπει από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, τον αγνοεί.
Ο πιλότος πληκτρολογεί το μυστικό κωδικό, ωστόσο ο συγκυβερνήτης απενεργοποιεί το διακόπτη που επιτρέπει την πρόσβαση με αυτόν τον τρόπο. Στο μεταξύ, ο Λούπιτς έχει δρομολογήσει ήδη την καθοδική πορεία του αεροσκάφους. Ενώ οι επιβάτες ακόμη αγνοούν τι ακριβώς συμβαίνει στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, ο πιλότος, ουρλιάζοντας και κλωτσώντας την πόρτα του πιλοτηρίου, προσπαθεί μάταια να μπει.
Σύμφωνα με την Bild, μάλιστα, που επικαλείται πηγές στις υπηρεσίες ασφαλείας, την ώρα που ο συγκυβερνήτης οδηγούσε το αεροπλάνο προς το βουνό, ο κυβερνήτης της πτήσης χρησιμοποίησε ένα τσεκούρι που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο για να επιχειρήσει να παραβιάσει τη θωρακισμένη πόρτα του πιλοτηρίου, πασχίζοντας έως την ύστατη στιγμή να αποτρέψει την τραγωδία.
Μία εκπρόσωπος της Germanwings είπε στην Bild πως ένα τσεκούρι βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο. «Το εργαλείο αυτό αποτελεί μέρος του εξοπλισμού ασφαλείας ενός A320», δήλωσεων. 

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.