Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ, ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Ιδού η διαπλοκή, σε όλο της το μεγαλείο! Ποιον είχε προτείνει το Ποτάμι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Τον Σ...


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ιδού η διαπλοκή, σε όλο της το μεγαλείο!

Ποιον είχε προτείνει το Ποτάμι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Τον Συνταγματολόγο κ. Ν. Αλιβιζάτο!

Ποιον έχει μάρτυρα υπερασπίσεως ο Παπακωνσταντίνου, ο πρώην κλεφτοπασόκος υπουργός του ΓΑΠ που αφαίρεσε από την λίστα Λαγκάρντ τους συγγενείς του για να αποφύγουν τον φορολογικό έλεγχο; Μα φυσικά τον κ. Ν. Αλιβιζάτο.

Ο κ. Αλιβιζάτος, λοιπόν, υποστήριξε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου ότι τίθεται θέμα αποσβεστικής προθεσμίας, επαναλαμβάνοντας την πάγια άποψή του πως τα αδικήματα θα παραγράφονταν, αν το 2012 διεξάγονταν εκλογές, όπως και συνέβη.

«Κατά τη γνώμη μου, εφόσον υπήρξε η Βουλή των 3 ημερών, εξελέγη προεδρείο κλπ, έχει παρέλθει η αποσβεστική προθεσμία. Είναι τα αδικήματα παραγραμμένα, και για λόγους αρχής σας λέω πως είναι έτσι.

«Να ξέρετε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου μου είχε κατ’ επανάληψη πει πως δεν θέλει να τεθεί θέμα παραγραφής αλλά να κριθεί επί της ουσίας. Έχω αρθρογραφήσει κατ΄ επανάληψη για το αίσχος του άρθρου 86 του Συντάγματος. Είμαστε η μοναδική χώρα που έχει απομείνει να παραπέμπει η Βουλή πολιτικά πρόσωπα», είπε ο Συνταγματολόγος.

«Αθώος λόγω παραγραφής» λοιπόν, για τον κ. Αλιβιζάτο, ο πρώην υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και ας αντιμετωπίζει το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 για τους καταχραστές του Δημοσίου και το επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα (λόγω των επιβαρυντικών διατάξεων του Ν. 1608/1950) της απόπειρας απιστίας.

Και με αυτή την διαδικασία, αθώοι ΌΛΟΙ οι Πολιτικοί που εγκλημάτησαν κατά του Ελληνικού λαού!

Αυτόν ψήφισαν οι Ποταμίτες για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Αυτός είναι ο ρόλος τους γενικότερα και γιαυτό το Ποτάμι δημιουργήθηκε!
Θέλει το σύστημα που τάϊζε και ταϊζει το μεγάλο αφεντικό – και ας τσιμπάει και λίγο από τον μεζέ – να μένει στο απυρόβλητο.

Υ.Γ. Μα είναι δυνατόν, να παραπέμπει η Βουλή, τα πολιτικά πρόσωπα που παρανομούν;
Αφήστε την διαπλοκή να ανασάνει! Αμάν! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.