Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΑΔΩΝΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: «ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗ»...!!!

Την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup σχολίασε καυστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της Συ...

Την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup σχολίασε καυστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.

Διαβάστε τα tweets του Άδωνι Γεωργιάδη:



«Φοβόμουν τόσο διότι πάντα πίστευα ότι εάν έφθαναν εδώ, θα πήγαιναν στον λαό με κάποιο τρόπο, έπεσε έξω, τα υπέγραψαν όλα! Μά τα πάντα!»



«Όσο μιλάνε τώρα στη Συνέντευξη Τύπου τόσο τους καίνε περισσότερο.."μα η ελληνική Κυβέρνηση αιτήθηκε το κλπ": "αυτή είναι η επισημη ονομασία"»



«Ότι θα πήγαινα στη Βουλή για να ψηφίσω Μνημόνιο με εισηγητές Υπουργούς τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη, ομολογώ δεν το περίμενα!»

«Θα κάνω πλάκα γενικά αλλά πριν θέλω να πω ότι τέτοια πολιτική αναισχυντία δεν έχω ξαναδεί: Έκαναν εκλογές και είπαν σε όλα Ναι! Με ξεπερνά!»

«Έχουμε και λέμε: Τρόικα (παρούσα), Αξιολόγηση (εδώ), Στόχοι (ίδιοι), Πρόγραμμα που παρατείνεται (το ίδιο), Διαγραφή χρέους (γαργάρα)...»
http://topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.