Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ: ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ!!! ΚΑΗΚΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ!!!

Στον κλεφτοπόλεμο μεταξύ αστυνομίας και αντιεξουσιατών γύρω από το Πολυτεχνείο αναφέρεται με εκτενές του δημοσίευμα το Business Insider. ...

Στον κλεφτοπόλεμο μεταξύ αστυνομίας και αντιεξουσιατών γύρω από το Πολυτεχνείο αναφέρεται με εκτενές του δημοσίευμα το Business Insider.

Το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο επιλέγει να συνοδεύσει το ρεπορτάζ του με το βίντεο που ανέβασε στο Youtube ο χρήστης Perseus999.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αποκαλυπτικό για τη δράση των αντιεξουσιαστών οι οποίοι επιδεικνύουν στην κάμερα τις αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ. Τα πλάνα είναι τόσο περιγραφικά που δείχνουν καρέ-καρέ πώς οι αντιεξουσιαστές είχαν στήσει «ενέδρα» με μολότοφ σε άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο. Μάλιστα, η μία μολότοφ σκάει κυριολεκτικά στα πόδια ενός μοτοσικλετιστή ο οποίος γλιστράει και χάνει την ισορροπία του. Επίσης, στο βίντεο διακρίνεται ακόμη μία «μάχη» μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο.


2 σχόλια

  1. Η ομαδα παιδια ειναι Δ.ΕΛ.Τ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oso i astinomiki den kanoun hrisy tou oplismoutous auta thavriskonte stin kathimerini epikerotita,kai tha epikrati ianomia kai paranomia. einai dinaton auta takatharmata naenergoun autonomos pioi vriskonte piso apo autin tin sapia neolea tris katastrofis. pios tous hrimatodoti , kaipos einai dinaton iastinomiki namin kanoun silipsis kai anakrisis prokimenou naftasoun stin pigoi kai ipeuthinous autis tis englimatikis mastigas opou ehi katastrepsi toso kosmo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.