Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ... ΚΙΝΗΜΑ "ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ"!!!

Μετά τους δύο Ουκρανούς βουλευτές που έκαναν επίδειξη πυγμαχικής τεχνικής στο κοινοβούλιο της χώρας τους, ήταν η σειρά των Ιταλών: στο ιτ...

Μετά τους δύο Ουκρανούς βουλευτές που έκαναν επίδειξη πυγμαχικής τεχνικής στο κοινοβούλιο της χώρας τους, ήταν η σειρά των Ιταλών: στο ιταλικό κοινοβούλιο τα αίματα άναψαν στο πλαίσιο συζήτησης με αντικείμενο θεσμικές αλλαγές, με αποτέλεσμα οι βουλευτές να αρχίσουν τους έντονους διαπληκτισμούς, οι οποίοι γρήγορα εξελίχθηκαν σε γροθιές, με τελικό αποτέλεσμα μια εικόνα που θύμιζε μάλλον σκηνή...διαφωνίας στο διάσημο γαλατικό χωριό του Αστερίξ παρά βουλή.

Στην «καρδιά» της όλης αντιπαράθεσης βρέθηκαν οι βουλευτές του M5S του Μπέπε Γκρίλο, που ζητούσαν αναβολή της συζήτησης για κάποιες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, ανασηκωνόμενοι όρθιοι και χτυπώντας τα έδρανα. Μετά την αποβολή τους από την αίθουσα ωστόσο, ένταση ξέσπασε ξανά, μεταξύ βουλευτών του Δημοκρατικού Κόμματος και του Sel. Εκεί η αντιπαράθεση δεν περιορίστηκε στη φασαρία, αλλά πήρε και πιο...φυσικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.