Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: XAMOΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ! ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ... ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ...

Χαμός έγινε στη Νέα Ιωνία όταν εξαγριωμένοι δανειολήπτες μπούκαραν στο Ειρηνοδικείοκαι δεν επέτρεψαν να ξεκινήσει καν η διαδικασία πλει...


Χαμός έγινε στη Νέα Ιωνία όταν εξαγριωμένοι δανειολήπτες μπούκαραν στο Ειρηνοδικείοκαι δεν επέτρεψαν να ξεκινήσει καν η διαδικασία πλειστηριασμών ακινήτων που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 4.00 το μεσημέρι.


"Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη" φώναζαν οι πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια των σπιτιών τους στις τράπεζες.






Τη δράση οργάνωσε η ΕΚΠΟΙΖΩ, το κίνημα "Δεν Πληρώνω" και η πρωτοβουλία "Πλειστηριασμοί - STOP", ενώ στο πλευρό των δανειοληπτών βρέθηκαν και οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.




Οι συγκεντρωμένοι δανειολήπτες γιουχάισαν έντονα τους συμβολαιογράφους που ήθελαν να μπουν στο Ειρηνοδικείο για να ξεκινήσουν τη διαδικασία. Χαρακτηριστικά τους φώναζαν "έξω τα κοράκια".





Οπως δήλωσε στο Newsit η δανειολήπτρια Κατερίνα Σπυριδούλα "δεν μπορώ να πληρώσω στην τράπεζα το δάνειο που είχα πάρει. Εχω σταματήσει να πληρώνω από το 2010"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.