Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OI AΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ... ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ...

Οι τιμωρίες ποικίλουν: 80 μαστιγώματα όταν πίνει κανείς αλκοόλ, για μια κλοπή χάνει κανείς το χέρι του και η βλασφημία τιμωρείται με θά...



Οι τιμωρίες ποικίλουν: 80 μαστιγώματα όταν πίνει κανείς αλκοόλ, για μια κλοπή χάνει κανείς το χέρι του και η βλασφημία τιμωρείται με θάνατο.

Πρόκειται για τον “νόμο” των τζιχαντιστών που εφαρμόζεται στις περιοχές που ελέγχουν, σε Ιράκ και Συρία.

Όσοι διαπράττουν το έγκλημα της μοιχείας θα λιθοβολούνται μέχρι θανάτου εάν ο άπιστος είναι παντρεμένος και θα μαστιγώνεται 100 φορές, εάν είναι ανύπαντρος.






Όσοι εμπλέκονται σε υποθέσεις ομοφυλοφιλίας θα καταδικάζονται σε θάνατο, όπως επίσης και όσοι “κατασκοπεύουν για τους απίστους”.

Σκληρή τιμωρία περιμένει και όσους κλέβουν. Οι τζιχαντιστές θα τους κόβουν το δεξί χέρι και το αριστερό πόδι, ενώ όσοι τρομοκρατούν πολίτες θα εξορίζονται.

Ο Charlie Winter, ένας ερευνητής των εξτρεμιστικών οργανώσεων, δήλωσε πως το έγγραφο φαίνεται να είναι αυθεντικό.

Την περασμένη εβδομάδα, η ISIS δημοσίευσε φωτογραφίες μίας γυναίκας που λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου, κατηγορούμενη για μοιχεία.






Σοκ προκάλεσε δε το βίντεο που δημοσίευσαν και στο οποίο φαίνονται εξτρεμιστές να ρίχνουν δύο άνδρες από την ταράτσα ενός κτιρίου. Το περιστατικό έγινε στη Συρία και οι άνδρες ήταν ύποπτοι για... ομοφυλοφιλία.

Πηγή: dailymail.co.ukNEWSIT

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.