Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MΠΑ... ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! ΒΟΜΒΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΣΤΟΝ ECONOMIST: "ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!"

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τα μνημόνια, δήλωσε το βράδυ της Τρίτης ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος Γιάννης Δραγασάκης, μιλ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τα μνημόνια, δήλωσε το βράδυ της Τρίτης ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist, όπου επίσης ξεκαθάρισε πως «δεν θα μας πει η τρόικα τι θα κάνουμε», προαναγγέλοντας ουσιαστικά ότι σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών, η τρόικα δεν θα έρθει καν στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.

Αντίθετα, τόνισε ο κύριος Δραγασάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει παράταση από τους εταίρους, ώστε να τους παρουσιάσει το δικό του οικονομικό πρόγραμμα.

Την ίδια ώρα, σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος είναι οι δηλώσεις του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που σε ξεκάθαρο μήνυμά του τονίζει πως «όποιος θέλει βοήθεια πρέπει να αποδεχτεί την Τρόικα».


Πάντως, ο Γιάννης Δραγασάκης «έκλεψε την παράσταση» στο «debate» για την Οικονομία με τον Γκίκα Χαρδούβελη και τις εκλογές και άφησε άναυδους τους παριστάμενους -κυρίως ξένους τραπεζίτες και επιχειρηματίες- με όσα είχε να πει, είτε επί του βήματος, είτε και στο περιθώριο της εκδήλωσης του Economist.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.