Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΝ ΤΑ ΠΥΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ!" ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ HEZBOLLAH O ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 6 ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ:17 IΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΡOYKETEΣ

Η συριακή τηλεόραση κάνει λόγο για 17 νεκρούς μεταξύ αυτών και ο διοικητής της ταξιαρχίας Givati.Μια πολύ σοβαρή επίθεση πραγματοποίησε...



Η συριακή τηλεόραση κάνει λόγο για 17 νεκρούς μεταξύ αυτών και ο διοικητής της ταξιαρχίας Givati.Μια πολύ σοβαρή επίθεση πραγματοποίησε η Hezbollah την Τετάρτη το πρωί. Έπληξε ένα μεγάλο κονβόι στρατιωτικών οχημάτων των ισραηλινών στην περιοχή Chébaa που τα λιβανέζικα μέσα την αναφέρουν ως κατεχόμενα από το Ισραήλ.

Ο πρώτος ανεπίσημος απολογισμός είναι 15 νεκροί στρατιώτες και 9 τεθωρακισμένα οχήματα είτε κατεστραμμένα είτε με σημαντικές ζημιές. (AlManar)

Χωρίς καθυστέρηση η Hezbollah διεκδίκησε την αναμενόμενη επίθεση ως αντίποινα για τη δολοφονία 6 λιβανέζων και ενόςστρατηγού ιρανού από αεροπορική επιδρομή εντός τσυριακξού εδάφους στα υψίπεδα του Golan στις 18 Γενάρη.

«Η ομάδα με την επωνυμία Μάρτυρες της Quneitra επιτέθηκε στις 11:35 π.μ τοπική ώρα » ανέφερε το ανακοινωθέν της Hezbollah N. .

Διευκρινίζεται ότι η επίθεση έγινε με ρουκέτες και ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες στρατιώτες και βαθμοφόροι ισραηλινοί.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ DIMPENEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.