Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ... "ΘΕΡΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ" ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ..!!

Θερμό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς, όπως μας πλη...


Θερμό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς, όπως μας πληροφορεί ανάρτηση προ ολίγου της Hurriyet Daily News στην ιστοσελίδα της.

''Στέλνω μήνυμα αγάπης και φιλίας στον τουρκικό λαό'', δήλωσε στο πρακτορείο Cihan, λίγο μετά την ορκωμοσία του και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα ''θα πρέπει να είναι καλός γείτονας με την Τουρκία''.
Στο δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι ο κ Κοτζιάς, είναι ένας γνωστός ακαδημαϊκός που έχει εργαστεί στο παρελθόν ως σύμβουλος στην κέντρο-αριστερή κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον κ. Γιώργο Παπανδρέου. O Νίκος Κοτζιάς υπήρξε µέλος της μαθητικής οργάνωσης της νεολαίας Λαµπράκη από το 1965, ενώ ήταν Ιδρυτικό µέλος της ΚΝΕ και µέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της στη διάρκεια της χούντας.

Αργότερα έγινε µέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

1 σχόλιο

  1. ...ksiexnioynte eykola re ta skylia,oi kommisarioi,poy esteile h kokkinh koyrada,h lenatska o lenin dhladh stoys varvaroys gia na peripoihthoyn toys ELLHNES ths MIKRAS ASIAS...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.