Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!! ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟ...


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ...

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ... ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ... ΑΜ ΔΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Πέραν της πάγιας θέσης περί αναγκαίου διαχωρισμού κράτους και Εκκλησίας, ο κ. Κουράκης έχει προαναγγείλει την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους πολίτες δηλώνουν κατά την υποβολή της φορολογικής δήλωσής τους ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, ο οποίος στη συνέχεια θα αποδίδεται στην Εκκλησία. «Σε αυτή την περίπτωση, οι πολίτες θα πρέπει να είναι απολύτως ενημερωμένοι ότι η δήλωσή τους ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι συνεπάγεται την επιβολή αυτού του φόρου» ανέφερε τότε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκης. Ομως αυτός ο φόρος έχει κατά βάση μια άλλη «σκοτεινή» σκοπιμότητα, να καταργηθεί η μισθοδοσία των ιερέων από το κράτος και να μετατραπούν τα εκκλησιαστικά ιδρύματα σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου! Ετσι, η μισθοδοσία (με βάση όσα πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ) θα χρηματοδοτείται από τον συγκεκριμένο φόρο-χαράτσι που θα επιβάλλεται (μόνο) στους χριστιανούς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι προτάσεις που κατά καιρούς έχουν γίνει από συνιστώσες και μεμονωμένα στελέχη, τις οποίες παρουσιάζει σήμερα η «δημοκρατία». Σε αυτές περιλαμβάνεται:
  • Η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου.
  • Η ανεξιθρησκία να είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, ενώ η θρησκευτική ελευθερία να είναι απαραβίαστη.
  • Το μάθημα των θρησκευτικών να διδάσκεται στη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση, έτσι ώστε να μην έχει ομολογιακό χαρακτήρα, αλλά η ύλη του να περιλαμβάνει εισαγωγή στην Ιστορία, την Κοινωνιολογία και τη δογματική όλων των θρησκειών.
  • Η επιστροφή στο κράτος της μεγάλης ακίνητης εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας και η απόδοσή της σε ακτήμονες και σε δημόσια χρήση και τέλος:
  • Τα εισοδήματα των εκκλησιαστικών ενώσεων και οργανώσεων από εμπορικές δραστηριότητες, χρεώγραφα και εκμετάλλευση ακινήτων να φορολογούνται κανονικά.
dimokratianews.gr

4 σχόλια

  1. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΈΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟΣ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΊΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΑΛΛΆ ΘΑ ΚΆΝΗ ΈΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί των επιμάχων θέσεων, ισχύουν τα κάτωθι:
    (1) Η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, απαιτεί συνταγματική αναθεώρηση των άρθρων 33.2Σ., ώστε μέσω ρητής αναφοράς να γράφεται ότι "Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ορκίζεται βάσει των θρησκευτικών ή φιλοσοφικών πεποιθήσεών του, επί του όποιου ιερού κειμένου του, τον κάτωθι όρκο...", ενώ τώρα γράφεται ότι "Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο: "Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας καί Ομοούσια καί Αδιαίρετης Τριάδας..."". Επίσης, το άρθρο 59Σ. προνοεί καί αφού παραθέτει τον ορθόδοξο χριστιανικόν όρκον κατ' άρθρον 59.1Σ., ορίζει επί της παράγραφου 59.2Σ. ότι "Αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι βουλευτές δίνουν τον ίδιο όρκο σύμφωνα με τον τύπο της δικής τους θρησκείας ή του δικού τους δόγματος. Άρα, εδώ δεν υπάρχει σχετικό θέμα, εκτός αν προταθεί μία συνένωση αμφοτέρων των διατάξεων εντός μίας παραγράφου με την διάταξιν "Ο βουλευτής ορκίζεται βάσει των θρησκευτικών ή φιλοσοφικών πεποιθήσεών του, τον ακόλουθο όρκο..."
    Το ίδον ακριβώς θα πρέπει να γίνει σε δικαστήρια, δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π.
    (2) Ακόμα, η θρησκευτική ελευθερία εν Ελλάδι, όντως έχει προβλήματα, καθώς ακόμα καί στις λεγόμενες "ένορκες διοικητικές εξετάσεις", δεν υπολογίζονται οι θρησκευτικές αντιλήψεις των αντιδίκων. Λόγου χάριν, όταν κατά τις αρχές 2.012μ.α.χ.χ., μηνύθηκα εκ της τέως διευθύντιδος σχολείου επί του οποίου εργάσθηκα, λόγω φιλοσοφικών καί θρησκευτικών διαμαχών μας, οι αστυνόμοι του τοπικού αστυνομικού τμήματος, θεώρησαν εμένα ως "ορθόδοξον χριστιανόν", αν καί η ουσία της μηνύσεως εναντίον μου ήταν ακριβώς ότι δεν είμαι(!!!!!), αλλά είμαι δωδεκαθεϊστής. Άρα, προφανώς θα πρέπει καί η κρατική νομοθεσία να γίνει περισσότερο φιλελεύθερη, όσον αφορά τις θρησκευτικές αντιλήψεις, αλλά ταυτοχρόνως να γίνει κατασταλτικότερη, όσον αφορά τα εγκληματα καί τις εριστικές δηλώσεις, χάριν των διαφόρων θρησκειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (3) Αν καί το επίμαχο σημείο σας δυσαρεστεί, θα συμφωνήσω με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς, καθώς υπάρχει αντίστοιχο μάθημα στα σχολεία, στο σύνολο των σχολικών βαθμίδων καί με ποικίλους τίτλους. Είτε το πούμε "Κοινωνική καί Πολιτική Αγωγή" στο Δημοτικό είτε το πούμε "Αγωγή του Πολίτη" στο Γυμνάσιο είτε το πούμε "Εισαγωγή στο Δίκαιο καί τους Διεθνείς Θεσμούς" στο Λύκειο, το συγκεκριμένο μάθημα, δεν διδάσκει τις θέσεις ενός ορισμένου κόμματος ή μίας ορισμένης ιδεολογίας, αλλά δίνει τις γενικές αρχές του τί ακριβώς είναι η κοινωνία, τί ακριβώς είναι το Κράτος καί οι διεθνείς οργανισμοί, το Δίκαιον καί η Δικαιοσύνη, οι θεσμοί, το σύνταγμα καί οι νόμοι κ.λ.π.
    Αν τώρα κάποιος/κάποια επιθυμεί την ειδικότερη ενημέρωσή του/της, επί των πολιτικών αρχών ενός ορισμένου κόμματος ή μίας ορισμένης ιδεολογίας, καλλίστως μπορεί να διερευνήσει σχετικώς. Επομένως, αντιστοίχως το ίδιον ακριβώς θα γίνει καί στο μάθημα των θρησκευτικών,
    ασχέτως αν ονομασθούν "Θρησκειολογία" ή διατηρήσουν την ονομασία τους ως "Θρησκευτικά". Μαθαίνοντας ο μαθητής/η μαθήτιδα την ιστορία, τις βασικές αρχές καί την κοινωνικήν υφήν, όλων των θρησκειών, θα κατανοήσει πλείστα θέματα, των οποίων η εποχή μας δεν απήντησε.
    Λόγου χάριν, εξ αφορμής της ισλαμικής επιθέσεως εις Παρισίους, προ ελαχίστων ημερών, γνωρίζοντας ήδη από του σχολείου ο Έλληνας/η Ελληνίδα, ότι το σύνολον των Ασιατικών λαών, απορρίπτουν την απεικόνιση του θεϊκού στοιχείου, ασχέτως θρησκείας(Ιουδαϊσμός, Περσικός Ζωροαστρισμός, Αραβικές πολυθεϊστικές θρησκείες, Αρμένιοι
    κ.λ.π.) καί ότι ο Ισλαμισμός θεμελιώθηκε βάσει της εντολής
    "ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον" δηλαδή δεν θα κατασκευάσεις το είδωλό σου", ενώ αντιθέτως εμείς οι Έλληνες, ανεξαρτήτως θρησκείας(Δωδεκάθεον ή Χριστιανισμός), οι Δυτικοί της Ρωμαϊκής Καθολικής Εκκλησίας καί όσοι άλλοι Ελληνίζουν επί αυτού,
    αποδέχονται την απεικόνιση, τόσον επί των ξυλίνων εικόνων όσον καί επί των αγαλμάτων, ενώ οι Διαμαρτυρόμενοι από του Μαρτίνου Λουθήρου το 1.517μ.α.χ.χ. καί εξής αποδέχονται την Ασιατικήν οπτικήν, θα προέβλεπε την επίμαχη επίθεσιν, ήδη από πλείστων ετών καί δεν θα αιφνιδιαζόταν. Επομένως, βλέπουμε ότι προφανώς η συγκριτική θρησκειολογία επί τέτοιων θεμάτων χρησιμεύει καί είναι απαραίτητη.
    (4) Επί του προκειμένου, η προσπάθεια δημεύσεως της μεγάλης ακίνητης εκκλησιαστικής περιουσίας, δεν είναι θέση του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, όπως νομίζουν οι περισσότεροι. Δεν είναι ούτε κάποιου άλλου πολιτικού ηγήτορος του Ελληνικού κράτους. Αντιθέτως, υπήρξαν μεσαιωνικοί αυτοκράτορες, του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους, όπως ο Νικηφόρος Β΄ Φωκάς, ο Βασίλειος Β΄ Βουλγαροκτόνος, ο Εμμανουήλ Α΄ Κομνηνός, επιχειρήσαντες την δήμευσιν της ακίνητης εκκλησιαστικής περιουσίας. Καί μάλιστα έχω εκτεταμένην εργασίαν επί του θέματος. Άρα, ποιός ακριβώς θα κατηγορήσει τους επιμάχους αυτοκράτορες ως "αντιχρίστους" ή "μισοχρίστους"; Εφ' όσον επιθυμείτε, αποστέλλω σχετιώς εκτεταμένην εργασίαν μου. Επίσης, το ίδιον ακριβώς καί περί των ισλαμικών, Ρωμαιοκαθολικών, Ιουδαϊκών του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κ.λ.π. περιουσιών.
    (5) Σαφώς καί να φορολογηθούν, αλλά τότε να φορολογηθούν καί οι αντίστοιχες ισλαμικές, Ιουδαϊκές του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Ρωμαιοκαθολικές κ.λ.π. οργανώσεις. Ουδεμία εξαίρεση απολυτως.
    Εν ολίγοις, επί μειζόνων θεμάτων, δεν υπάρχουν εκλεκτικισμοί.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι μπραβο.ελα με το παπαδαριο τωρα.αντε απο εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.