Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΘΕΜΑ: ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΜΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!!

ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ, "ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Τ...


ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ, "ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ... ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του τραγουδιστή που από το πρωί δέχεται σκληρή κριτική από τα Μέσα της Bόρειας Ελλάδας

Στην Αλβανία βρέθηκε πρόσφατα ο Νίκος Μακρόπουλος όπου παραχώρησε συνέντευξή σε κανάλι της γειτονικής χώρας.

Ο τραγουδιστής αφού μίλησε για την δουλειά του αναφέρθηκε στην Ελλάδα και στους Έλληνες τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας.
Ο Νίκος Μακρόπουλος ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή που τον φιλοξένησε αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (...)», είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο... Μα γι αυτό και την πληρώσαμε».

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΜΕ... ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...

4 σχόλια

  1. ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΡΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κάτι τέτοια "φρούτα" σαν και σένα λεβέντη μου δεν έχουμε ανάγκη τους Ευρωπαίους να μας κακολογούν....
    Ένας εσύ και ένας ο Jefry-Παπανδρέου ο οποίος σε συνέντευξη του στη Σουηδική τηλεόραση ανέφερε ότι κυβερνούσε ένα κράτος απατεώνων και μικροκλεφτών....
    Μάθε λοιπόν "πανέξυπνο αστέρι" ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία οι Έλληνες είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι πολίτες της Ευρώπης με τις περισσότερες ώρες εργασίας ανά εβδομάδα από οποιονδήποτε άλλο. Επίσης η ίδια υπηρεσία κατέταξε τους Έλληνες στους πιο γλωσσομαθείς πολίτες της Ευρώπης καθώς επίσης και με σημαντική ευρυμάθεια (κάτι που κανένας άλλο πολίτης της Ευρώπης δεν έχει-σύγκρινε λίγο τη νέα γενιά των Ελλήνων με πόσα πτυχία και ξένες γλώσσες βρίσκονται στα χέρια τους σε ηλικία μόλις 23-24 ετών και δες τα Ευρωπαιόπουλα τι έχουν καταφέρει μέχρι εκείνη την ηλικία και θα καταλάβεις πολλά...).
    Τώρα όσο για το ότι οι Έλληνες φταίνε που είμαστε εδώ να σου θυμίσω μήπως το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, το σκάνδαλο της υγείας, το εξοπλιστικό (και αν συνεχίσω δεν έχει τελειωμό η λίστα σκανδάλων).
    Η "σικέ" σύνταξη της γιαγιάς που πέθανε και την εισέπραττε ο γιος ήταν το πρόβλημα; Επειδή το είπαν τα φωστηρόπουλα της Κυβερνητικής παρωδίας το πίστεψες; Μας κρέμασαν ταμπέλες και εσύ τις "έχαψες" αβίαστα; (και για να μην παρεξηγηθώ δεν επικροτώ τις μικροαπατεωνιές των Ελλήνων και σαφώς έπρεπε να τελειώσουν κάποια στιγμή, αλλά όχι ότι για την κατάντια μας φταίνε όλα αυτά και μόνο....)
    Τέλος μάθε εξυπνάκια (επιτέλους) ότι ακόμα και αν έχουμε διαφορές μεταξύ μας αυτές θα τις λύσουμε ΜΕΤΑΞΥ μας και όχι διατυμπανίζοντας στο εξωτερικό τα άσχημα στοιχεία των συμπατριωτών μας. Τα άσχημα είναι για εμάς (για να τα γιατρέψουμε) και στους "συμπαθέστατους" χαρτογιακάδες της Ευρώπης τους ανιστόρητους γελοίους τύπους που έχουν κρεμάσει "κουδούνια" στην ΕΛΛΑΔΑ δεν δείχνουμε τίποτα. Δεν είπα να κάτσεις και να υμνείς τους Έλληνες (διότι αν κατάλαβα κάτι τέτοιο σου πέφτει βαρύ) τουλάχιστον κράτα το στοματάκι σου κλειστό και προχώρα σε άλλη ερώτηση πιο εύκολη και πιο βατή για σένα (όπως για παράδειγμα πιο τραγουδάκι θα πεις το βράδυ στο κέντρο που θα εμφανιστείς στα Τίρανα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.