Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ... ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!

«Λαγό» έβγαλε ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί σε πέντε αλλοδαπούς στην Αγία Κυριακή Καστοριάς, καθώς δεν διαπίστωσαν μόνο ότι τα ταξιδιω...

«Λαγό» έβγαλε ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί σε πέντε αλλοδαπούς στην Αγία Κυριακή Καστοριάς, καθώς δεν διαπίστωσαν μόνο ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πλαστά, αλλά και ότι ένας από αυτούς καταζητούνταν εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια με καταδίκες και εντάλματα σύλληψης για βαριά αδικήματα!

Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τους πέντε Αλβανούς ηλικίας 27 ως 33 χρόνων και τους οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με την κατηγορία της πλαστογραφίας, καθώς τα που είχαν προμηθευτεί από ομοεθνή τους στην πατρίδα τους έφεραν πλαστές σφραγίδες και κατασχέθηκαν.

Όμως, κατά την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσαν μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας και ένα ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Καλαμάτας με κατηγορίες για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, που είχαν γίνει τον Ιούλιο του 2006 στη Μεσσήνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.