Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ... ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΩΛΟ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...!!!

Αρκετοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να του πουν συγχαρητήρια, μετά από την εκλογική νίκη. Μία γυναίκα όμως δεν ...

Αρκετοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να του πουν συγχαρητήρια, μετά από την εκλογική νίκη. Μία γυναίκα όμως δεν περιορίστηκε σε αυτή την απλή έκφραση του θαυμασμού της για τον Αλέξη Τσίπρα.

Λίγα λεπτά μετά από την ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεργάτες του βγήκαν από το Προεδρικό Μέγαρο. Μία γυναίκα με φόρμα, που τον αντίκρισε, διέσχισε τρέχοντας το δρόμο, πετάχτηκε μπροστά του και σήκωσε τα χέρια της για να τον αγκαλιάσει. Ο κ. Τσίπρας μπορεί να αιφνιδιάστηκε, αλλά δεν έχασε το χαμόγελό του και ανταποκρίθηκε αγκαλιάζοντας και εκείνος τη γυναίκα.
 iefimerida.gr 

9 σχόλια

  1. Σε λιγο θα κλαινε!!
    ο θεος να βαλει το χερι του,και ο στρατος τισ αρβύλες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλος τυχαίως όλες οι άνεργες με στεναχώριες και προβλήματα έχουν κάτι κωλάρες.....μα κάτι κωλάρες.....και όλες από τη στεναχώρια παχαίνουν η έχουν θυρεοειδή..........και αν ρωτήσεις που βρίσκουν λεφτά και τρώνε και παχαίνουν......ε και με ψωμί σκέτο παχαίνεις λένε.....με τη διαφορά ότι οι περισσότερες μπουχεσοκωλάρες τρώνε ένα φούρνο τη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε μ@ρη σκατοσ@κουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στόχε αν με ψάχνεις σε λίγους μήνες να ξέρεις οτι κάπου εκτός Ελλάδος θα είμαι και θα σε καλέσω να έρθεις και εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα δεν ει να μη σ'αγκαλιασει,αλλα να μη σου κλασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.