Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ» ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ: ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος Γυριστή την κάνουν του μέχρι προ ημερών συγκυβερνήτη τους φον Αντωνάκη τα απομεινάρια του κλεφτο-ΠΑΣ...


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Γυριστή την κάνουν του μέχρι προ ημερών συγκυβερνήτη τους φον Αντωνάκη τα απομεινάρια του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τώρα ορέγονται συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας, λοιπόν, στο ραδιόφωνο του Βήματος, η (στήθος ή μπούτι;) εκπρόσωπος Τύπου Εύα Καϊλή, κατ’ αρχάς δήλωσε… ανήξερη για τη συγκυβέρνηση των 2,5 χρόνων με τον Σαμαρά, νομίζοντας –με την κουτοπονηριά που τη διακρίνει- ότι μπορεί να αποποιηθεί το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ τα πεπραγμένα αυτής της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας:

«Ήδη το ΠΑΣΟΚ είχε συμπιεστεί πάρα πολύ εκλογικά, γιατί συμμετείχε σε μια κυβέρνηση χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει ή επιλέξει κάποιοι από εμάς – δηλαδή οι βουλευτές – αλλά υπήρχε ανάγκη η χώρα να κυβερνηθεί».

Εν συνεχεία, μιλώντας για τις μετεκλογικές συνεργασίες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, η «καλτσοδέτα» (όπως τη χαρακτήρισε φωναχτά συνάδελφός της στο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ σε μια συνεδρίαση…) έριξε τα… δίχτυα της στον ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον απαράβατο όρο σεβασμού του Μνημονίου:

«Σε μια βάση να μείνουμε στην Ευρώπη (θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ) και σε μία βάση να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις για να μείνει η χώρα σε ευρωπαϊκή πορεία. Μόνο σ’ αυτή τη βάση».

Βέβαια, καλά είναι τα όνειρα (αρκεί να είναι… γλυκά και… απονήρευτα), αλλά πως θα μπορέσει να συνεργαστεί με οποιονδήποτε το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αφού θα βλέπει τη βουλή μόνο με… κιάλι;
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.