Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΕΙ Η Ο ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ....

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ηγέτης του κόμματος αυτού θα κάνει ό,τι υποσχέθηκε καθώς θα δεχθεί μεγάλες πιέσεις» δήλωσε ο Λεπέν το βράδυ της...


«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ηγέτης του κόμματος αυτού θα κάνει ό,τι υποσχέθηκε καθώς θα δεχθεί μεγάλες πιέσεις» δήλωσε ο Λεπέν το βράδυ της Κυριακής

Ως «αποκήρυξη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα ο επίτιμος πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου Ζαν Μαρί Λεπέν αν και εξέφρασε την αμφιβολία του ότι το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς «θα κάνει ό,τι υποσχέθηκε».

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ηγέτης του κόμματος αυτού θα κάνει ό,τι υποσχέθηκε καθώς θα δεχθεί μεγάλες πιέσεις» δήλωσε ο Λεπέν το βράδυ της Κυριακής.

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν το Γαλλικό Μέτωπο δεν μοιράζεται τις ίδιες θέσεις με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά καλοσώρισε το εκλογικό αποτέλεσμα ως ένα κομμάτι της πολιτικής μάχης κατά της ΕΕ.

1 σχόλιο

  1. Γερασες και εσύ και λές μ@λακίες. Ο σύριζα είναι ένα αναρχομπολσεβικικό κόμμα που θα γλυκαθεί από το καπιταλιστικό χρήμα (πάμπολλα στελέχη του ήδη είναι πολυεκατομμυριούχοι) και θα εφαρμοστεί δια μίαν ετέραν φοράν το ρητόν : "όταν ο αριστερός ταϊστεί από το σύστημα, γίνεται ο καλύτερος υπηρέτης του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.