Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ ΓΑΛΛΙΑ: ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ...

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι όταν άκουσαν τον υπουργό Άμυνας της χώρας να επιβεβαιώνει πληροφορίες του γαλλικού δι...

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι όταν άκουσαν τον υπουργό Άμυνας της χώρας να επιβεβαιώνει πληροφορίες του γαλλικού δικτύου «RFI» ότι, πρώην Γάλλοι στρατιώτες μάχονται αυτή τη στιγμή στο πλευρό των τζιχαντιστών σε Συρία και Ιράκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το γαλλικό μέσο ενημέρωσης, περίπου δώδεκα πρώην Γάλλοι στρατιώτες πολεμούν σήμερα στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους. Τα άτομα αυτά έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και είναι περίπου 20 ετών. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπουργός 'Αμυνας της Γαλλίας, ο Ζαν Ιβ Λε Ντριάν δεν διέψευσε αυτές τις πληροφορίες, τόνισε ωστόσο, πως πρόκειται για εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, μεταβαίνει σήμερα στο Λονδίνο όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των μελών του διεθνούς συνασπισμού που μάχεται κατά της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος».

Στη μονοήμερη συνάντηση θα δώσουν το παρών οι υπουργοί Εξωτερικών από περίπου 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των αραβικών κρατών. Στόχος των συνομιλιών είναι η ενημέρωση σχετικά με την μέχρι στιγμής πρόοδο των δυνάμεων του συνασπισμού στην αντιμετώπιση των εξτρεμιστών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που έχουν καταλάβει τμήματα του Ιράκ και της Συρίας.

Στο μεταξύ, διάχυτη είναι η αγωνία στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου για την τύχη των ομήρων από την Ιαπωνία, τους οποίους φέρεται να κρατάει η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Αύριο εκπνέει η προθεσμία των απαγωγέων οι οποίοι ζήτησαν από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε, το ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.