Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΝΑΖΑΝ "Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ" ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΦΑΓΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ!

  Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στην "καρδιά" του Παρισιού,...

 


Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στην "καρδιά" του Παρισιού, στη Βαστίλη, όπου βρίσκονται τα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo. Ενός περιοδικού που πολλές φορές έχει γίνει στόχος των φανατικών μουσουλμάνων γιατί δημοσίευσε σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ.
Πριν μερικά χρόνια είχε εκδοθεί ακόμη και φάτουα, ένα διάταγμα θανάτου δηλαδή. Ίσως να εκτελέστηκε σήμερα...

Οι νεκροί, μέχρι στιγμής, είναι 12, ανάμεσά τους ένας δημοσιογράφος και δυο αστυνομικοί. Εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

Οι τραυματίες τουλάχιστον 10, από τους οποίους οι πέντε είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Το Παρίσι έχει κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού, ίσως καθυστερημένα. Το καμπανάκι του κινδύνου είχε χτυπήσει από τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου, όταν άνδρες που φώναζαν "Ο Θεός είναι μεγάλος", έπεφταν με τα αυτοκίνητά τους πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες. Τότε, οι γαλλικές αρχές προτίμησαν να βγάλουν τους δράστες τρελούς. Σήμερα, μάλλον το μετανιώνουν.

1 σχόλιο

  1. Επιτέλους!!!!!!επαθαν αυτό που τους άξιζε.γαμημενοι δήθεν προοδευτικοί και δηθεν αντιρατσιστες.αλληλεγγειοι στα μεμετια???καλά γαμησια λοιπον μαλακες.
    αντιρατσιστές απο την μια και σλληλεγγειοι με την πιο ρατσιστική θρησκεια απο την αλλη?πάρτε αυτό που σας αξιζει παλιοξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.