Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΤΟ 33,7% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΚΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΕΡΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ...!!!

Η βασική δεξαμενή ψήφων για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που θα ιδρυθεί αύριο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ και ΤΟ ΠΟΤΑΜ...

Η βασική δεξαμενή ψήφων για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που θα ιδρυθεί αύριο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ και ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόσφατη διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr που δημοσιεύτηκε στις 16/12/2014, πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η ίδρυση του νέου κόμματος, το 19,1% των πολιτών δήλωσε ότι βλέπει θετικά την ίδρυσή του.



Από αυτούς, το 33,7% προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που σημαίνει ότι το 1/3 των συμπαθούντων της νέα πρωτοβουλίας του Γιώργου Παπανδρέου πιθανότατα δεν θα ψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα, όπως σκόπευαν, αλλά θα εμπιστευθούν τον πρώην πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, από τους 1.736 πολίτες που απάντησαν «ναι» στην ίδρυση του νέου κόμματος, οι 586 δήλωσαν ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι φανερό ότι οι ισορροπίες στον χώρο της κεντρο-αριστεράς και της αριστεράς αλλάζουν, όπως και οι πολιτικοί συσχετισμοί. Ακόμη κι αν το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου προτιμηθεί από μικρό ποσοστό του ελληνικού λαού, δεδομένου ότι σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας είναι μικρή, τότε ο πρώην πρωθυπουργός θα καταστεί ρυθμιστής της κατάστασης σχετικά με το ποιος θα είναι ο νικητής των επερχόμενων κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Με την πρωτοβουλία αυτή λοιπόν, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν... προβληματίζει μόνο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά κυρίως τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πλέον έχει ένα επιπλέον σημαντικό εμπόδιο να υπερπηδησει, στον αγώνα του για τη συσπείρωση των αριστερών ψηφοφόρων. http://www.zougla.gr

2 σχόλια

  1. Μας δουλευουν?????? το ζωον που μας εστειλε εδω θα το ψηφισουν...καλα να παθουμε λοιπον.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi kala na pa8oume, kala na pa8oun na parakalane g eleos ta mpastarda

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.