Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ... ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2012: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!..

H ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/4/2012 ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕ...


H ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/4/2012 ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ:

Μιλώντας σήμερα στο ρ/σ «Bημα Fm 99.5» (Γ. Παπαχρήστος), ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Β’ Αθήνας Δ. Παπαδημούλης για τις πολιτικές εξελίξεις είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
Για την πιθανότητα συνεργασίας με τον κ. Καμμένο
Περίπτωση σύμπραξης με το κόμμα του Καμμένου σε επίπεδο κυβέρνησης δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανήκουν στη δεξιά πολυκατοικία. Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα πρέπει να έχει την πλειοψηφία στη Βουλή. Αν άλλες δυνάμεις θέλουν να δώσουν ψήφο ανοχής, είναι δικό τους θέμα. Στόχος είναι να ηττηθεί η κοινοπραξία του Μνημονίου και να καταρτιστεί ένα εναλλακτικό πρόγραμμα φιλολαϊκό και αναπτυξιακό.

Απλώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για τους δικούς τους λόγους, οι συνέταιροι του μνημονίου που έχουν ήδη υπογράψει γαμήλιο συμβόλαιο και για μετά τις εκλογές να συνεχίσουν να εφαρμόζουν το μνημόνιο, βολεύονται να εμφανίζουν ως δήθεν εξασφαλισμένο ένα γάμο ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου για λόγους παραπλάνησης.
Για την άρνηση των ηγεσιών της αριστεράς
Το ΚΚΕ, η Παπαρήγα και ο Φώτης ο Κουβέλης κάνουν ιστορικό λάθος με την απόλυτη άρνηση τους σε αυτή την πρόταση συσπείρωσης της αριστεράς σε ένα κοινό πρόγραμμα. Η εντολή που θα δοθεί μέσα την κάλπη θα αναγκάσει και αυτές τις ηγεσίες να δουν το θέμα διαφορετικά.
Η Παπαρήγα φοβάται την δυναμική της ενότητας γιατί μια δυναμική ενότητας θα πιέσει τους πάντες να εγκαταλείψουν τις βεβαιότητες και τις δογματικές αλήθειες και θα οικοδομήσει μια σύγχρονη ριζοσπαστική ταυτότητας της αριστεράς του σήμερα και όχι του περασμένου αιώνα.
Ο δε Κουβέλης αρνείται, γιατί πιστεύω η ΔΗΜΑΡ μετεωρίζεται ανάμεσα σε μια σύγκλιση με τις άλλες δυνάμεις της αριστεράς και σε μια προνομιακή σχέση με το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ.
Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο φοβούνται την ανοδική τάση που καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε όλες τις δημοσκοπήσεις αλλά και καθημερινά στις γειτονιές όλης της επικράτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.