Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ, ΗΤΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!! ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΨΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ!!!

Υστάτη έκκληση να μη διασπάσει κανείς το ΠΑΣΟΚ και "ιδιαίτερα ο γιος του ιδρυτή του", απηύθυνε το ιστορικό στέλεχος του κόμματο...

Υστάτη έκκληση να μη διασπάσει κανείς το ΠΑΣΟΚ και "ιδιαίτερα ο γιος του ιδρυτή του", απηύθυνε το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Γιάννης Καψής, εν μέσω των πληροφοριών που φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου αποφασισμένο να ανακοινώσει νέο κόμμα.
"Στις κρίσιμες αυτές στιγμές για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα μου έρχονται στον νου τα λόγια του ιδρυτού του, του Ανδρέα Παπανδρέου, προς τον γιο του Γιώργο: Δεν φτιάξαμε ένα κόμμα για καρέκλες και οφίκια. Φτιάξαμε ένα κίνημα που θα ζήσει για πολλά.., πολλά... πολλά χρόνια", σημειώνει ο κ. Καψής και προσθέτει:
"Της κείνου ρήμασι πειθόμενος απευθύνω υστάτη έκκληση να μη διασπάσει κανείς το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο γιος του ιδρυτή του. Βαριά η ευθύνη όλων μας απέναντι στην Ιστορία".

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο πατέρας του Γιάννη Καψή και παππούς των μεγαλοδημοσιογράφων αδερφών Καψήδων, Παντελής Καψής, ήταν δραστήριο στέλεχος της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. Και ήταν μέλος του παραρτήματος Πειραιά. Ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής -ήταν και συμπολεμιστής του Κονδύλη- δεν έτρεφε καμία εκτίμηση για την κοινοβουλευτική δημοκρατία και το αστικό καθεστώς, σε αντίθεση με τον γιο του και τους υπερδημοκράτες εγγονούς του. Μάλιστα στο βιβλίο που εξέδωσε το 1934 γράφει: "Ο κοινοβουλευτισμός είναι μια αστεία υπόθεσις, ένα νόθον κατασκεύασμα. Δια των εκλογών ουδέποτε εκδηλούται το γνήσιον φρόνημα ενός λαού. Η ψήφος του ή εξαγοράζεται από τους δυνάμενους να την αγοράσουν ή υποκλέπτεται από τους κατεργαραίους"!!!

Μήπως να ξαναδιαβάσουν οι Καψήδες το βιβλίο του παππού τους;;;

Δήμητρα Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.