Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ ΟΙ FEMEN ΠΑΛΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Για άλλη μία φορά οι Femen αποφάσισαν να προκαλέσουν και το έκαναν ανήμερα τωνΧριστουγέννων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό...



Για άλλη μία φορά οι Femen αποφάσισαν να προκαλέσουν και το έκαναν ανήμερα τωνΧριστουγέννων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Μετά τη χριστουγεννιάτικη ομιλία του Πάπα Φραγκίσκου, μία ακτιβίστρια της οργάνωσης, γυμνόστηθη ως συνήθως πέρασε τα κιγκλιδώματα, έτρεξε προς τη φάτνη και έκλεψε το άγαλμα που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό αμέσως μετά τη γέννησή του.

3 σχόλια

  1. Ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη και η Femen στο Βατικανό. Από το κακό στο χειρότερο, και οι παρόντες χειροκροτούν. Τότε τι είναι ιεροσυλία; Καλά πάμε.
    Ας πάει, το γύναιον, να εμφανιστεί έτσι στη Μέκκα. Εκεί είναι που τόσο απεγνωσμένα χρειάζεται το κίνημα των γυναικών. Αλλά εκεί θα 'δει και πόσα φίδια έχει ο σάκος.
    Ούστ! Μωρή, επαναστάτρια του γλυκού νερού. Μόνο να διαστρευλώνεις και να υποβαθμίζεις την έννοια της Ελευθερίας ξέρεις.
    Αχ, ναι. Ξέρεις κι από κρεβατώματα. Αυτές οι γνώσεις αρκούν για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Πέταξες τα βυσιά έξω και πέρασες τις εξετάσεις για πολιτική σταδιοδρομία. Θα περνάς καλά όσο θα υπάρχει και η ΝΠΤ. Παλαιότερα μια σαν εσένα είπε μόνο δυο λέξεις: "Εδώ Πολυτεχνείο". Και βολεύτηκε δια βίου. Εσύ πρέπει να κουραστείς λίγο περισσότερο για βραχυπρόθεσμες απολαύσεις... Έ, τι να κάνομε; Τα αγαθά κόποις κτώνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς καί το συγκεκριμένο γεγονός είναι ιεροσυλία καί ασυζητητί καταδικαστέα, εκ μέρους όλων ανεξαιρέτως, ασχέτως θρησκευτικών αντιλήψεων, καθώς το "ιερόν βρέφος" ενυπάρχει σε όλες ανεξαιρέτως τις θρησκείες, ασχέτως ονομασίας. Είναι ο Μωυσής των Εβραίων, ο Ιησούς/Εμμανουήλ των Χριστιανών, ο Δίας επί του Ιδαίου άντρου, ο Ρωμύλος καί ο Ρώμος των Ρωμαίων κ.λ.π. Άρα, καλόν είναι να εξετάζουμε το θέμα καί θρησκειολογικώς. Πέραν όμως αυτού, η ένστασή μου είναι αποκλειστικώς γλωσσική, καθώς αντί να γράφετε "ακριβισμός" καί "ακτιβιστής"/"ακτιβίστρια" καλλίστως μπορείτε να γράφετε "δράση" καί "δράστης"/"δράστρια", ως Ελληνικότερον καί ταυτοχρόνως εναργέστερον. Ακόμα, η θέα μίας γυμνοστήθου γυναικός τί ακριβώς το απαράδεκτον έχει; Μήπως διεμαρτυρήθητε όταν θεάσθε την γυμνόστηθον Μινωΐτιδα "Δέσποινα τών όφεων" ή τις γυμνόστηθες Μινωΐτιδες "Παριζιάνες", ως "ανηθίκου του θεάματος"; Προφανώς όχι. Άρα, μήπως η διαμαρτυρία σας δεν έγκειται στην ουσίαν του θεάματος καθεαυτού, αλλά επί της χρήσεώς του χάριν πολιτικής δράσεως; Αν πρόκειται περί αυτού, μήπως τότε θα πρέπει να παύσετε να ομιλείτε περί των ηρώων ή καί των ηρωΐδων, των προταξάντων καί των προταξασών τα στήθη τους χάριν των όποιων ιδανικών, αλλά να ομιλείτε απλώς περί των προμάχων/ηρωϊκών νεκρών χάριν της ελευθερίας; Επί αυτών αναμένων σαφέστατες απαντήσεις εκ μέρους σας. Άχρηστες ηθικολογίες τέλος. Τα συμπεράσματα δικά σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.