Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΕΨΕ ΣΑΝ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΜΑΧΗΤΗΣ" ΣΤON ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ" ΗΣΥΧΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΤΖΕΪΝΤΕΝ!

Ο 5χρονος Τζέιντεν Γουίλσον έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την παραμονή των Χριστουγέννων και ο πατέρας του έγραψε ένα μήνυμα στη σελίδα ...



Ο 5χρονος Τζέιντεν Γουίλσον έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την παραμονή των Χριστουγέννων και ο πατέρας του έγραψε ένα μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook για να τον αποχαιρετίσει. Όπως γράφει ο μικρός, για τον οποίο ο πατέρας του είχε ντυθεί Spiderman πριν ένα μήνα για να του κάνει δώρο για τα τελευταία του γενέθλια, πέθανε ήσυχα στον ύπνο του.




"Πιστεύουμε ότι περίμενε να βγει από το νοσοκομείο και να είναι με την οικογένειά του, στο πιο ασφαλές μέρος που γνώριζε», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας του Τζέιντον τον οποίο παρομοιάζει με Σπαρτιάτη μαχητή για το σθένος που έδειξε στην αντιμετώπιση του όγκου στον εγκέφαλο. Ο Τζέιντεν πάλεψε απίστευτα. Ήταν ο πιο γενναίος άνθρωπος που γνωρίζαμε. Δυστυχώς την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τζέιντεν πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, στο ζεστό του κρεβάτι.Έδειχνε ήρεμος και είχε ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.