Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Τζάμπα χάρηκαν αρκετοί Έλληνες, από τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν κατα...


Τζάμπα χάρηκαν αρκετοί Έλληνες, από τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν καταθέσει πινακίδες θα είχαν τη δυνατότητα να τις πάρουν πίσω όποτε θα είχαν την οικονομική δυνατότητα πληρώνοντας ένα μέρος των τελών κυκλοφορίας, ή τέλη με το μήνα. Τελικά, αυτό δεν ισχύει, καθώς η περίφημη τροπολογία για την οποία έκαναν λόγο τα ΜΜΕ, δεν κατατέθηκε ποτέ. 

Έτσι όποιος καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του (μέχρι στιγμής το έχουν κάνει 75.000 Έλληνες που μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να φτάσουν τους 150.000…) θα πρέπει να γνωρίζει πως για να μπορέσει να τις πάρει πίσω από την Εφορία θα πρέπει να πληρώσει ολόκληρο ποσό των τελών κυκλοφορίας!

Γιατί η μνημονιακή συγκυβέρνηση φέρεται με τόση αναλγησία στους χειμαζόμενους Έλληνες; Διότι προφανώς, θέλει να περάσει το  μήνυμα, ότι «κανένας δε γλιτώνει από τους φόρους, τέρμα τα «παραθυράκια», όποιος έχει λεφτά επιζεί, όποιος δεν έχει πεθαίνει!

(ΥΓ): Όπως όλα δείχνουν, σ’ έναν μήνα από τώρα, ο κοσμάκης θα έχει επιτέλους τη δυνατότητα να δώσει τη δική του απάντηση: στις κάλπες! Κι όποιος ψηφίσει τους υπευθύνους της δυστυχίας του ή δεν πάει καθόλου να ψηφίσει, θα είναι άξιος της τύχης του! http://ethnikismos.net

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.