Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΠΑΛΤΑ"! "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΚΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ" ΕΙΠΕ Ο ΨΥΡΡΑΣ. ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ

Χαμός έγινε κατά την κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, λίγες ώρες πριν από την πρώτη ψηφοφο...


Χαμός έγινε κατά την κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, λίγες ώρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν τρεις από τους δέκα βουλευτές εξέφρασαν έντονες αντιδράσεις για τη συνεργασία του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Οι Νίκος Τσούκαλης, Θωμάς Ψύρρας και Νίκη Φούντα (συνυπέγραψαν το κείμενο των 8) τόνισαν ότι διαφωνούν με τη συνεργασία των δύο κομμάτων.

«Προτιμώ να επιστρέψω στο χωριό μου παρά να κατέβω στις εκλογές με την Τζάκρη και την Ραχήλ» φέρεται να είπε σε έντονο ύφος ο Θ. Ψύρρας.

«Πώς μπορείτε να με πείσετε ότι η Ραχήλ Μακρή είναι προοδευτική και με αυτή θέλετε να κάνετε προοδευτική κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε από την πλευρά του και ο Νίκος Τσούκαλης.

Και κομματικά στελέχη εξέφρασαν επίσης την προβληματισμό του για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ΔΗΜΑΡ καθώς όπως παρατήρησαν τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος δεν επιτρέπουν στην Αγίου Κωνσταντίνου να θέσει αξιοπρεπείς όρους συμπόρευσης με αποτέλεσμα να «κινδυνεύουμε να γίνουμε δεκανίκι – και αυτό αν μας θέλουν στο ΣΥΡΙΖΑ» όπως επεσήμαναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.