Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ: Η ΞΑΝΘΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑ ΟΥΚΡΑΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!!!

Από τότε που ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού Κόμματος της Ουκρανίας της ανακάλυψε, η Alain Kosheleva είναι το πρόσωπο ημέρας στην Ουκρανία Τ...

Από τότε που ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού Κόμματος της Ουκρανίας της ανακάλυψε, η Alain Kosheleva είναι το πρόσωπο ημέρας στην Ουκρανία

Το πρόσφατα εκλεγμένο κοινοβούλιο της Ουκρανίας είναι πολύ απασχολημένο αυτές τις μέρες με τον εν εξελίξει πόλεμο στην ανατολική Ουκρανία, τα οικονομικά προβλήματα, τους εξτρεμιστές, την εξωτερική πολιτική και πολλά περισσότερά.

Αλλά οι κατάκοποι ντόπιοι έχουν βρει ωστόσο έναν πολύ γοητευτικό λόγο για να κρατήσουν το ενδιαφέρον για το νομοθετικό σώμα ζωντανό, με την πιο νέα και πιο όμορφη πολιτικό της χώρας, την 24χρονη Alain Kosheleva.



Η Kosheleva, η οποία έχει πτυχίο από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Kharakiv National - προκάλεσε σκάνδαλο στις 27 Νοεμβρίου, όταν δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το πολιτικό σύστημα της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.