Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΝΙΚ ΞΕΝΟΦΩΝ...

Ο ανεξάρτητος ομογενής γερουσιαστής της Αυστραλίας, Νικ Ξενοφών, ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος με την επωνυμία «Ομάδα το...

Ο ανεξάρτητος ομογενής γερουσιαστής της Αυστραλίας, Νικ Ξενοφών, ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος με την επωνυμία «Ομάδα του Νικ Ξενοφών» (Nick Xenophon Team ή NXT).
«Οι περισσότεροι Αυστραλοί είναι απογοητευμένοι με τα κόμματα και τους πολιτικούς και θέλουμε να τους προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση» είπε ο ομογενής γερουσιαστής και σημείωσε πως στόχος του είναι να κάνει τους πολιτικούς «έντιμους».
Τόνισε, επίσης, ότι θα επιδιώξει να βρει νέους, καλούς, έντιμους υποψηφίους σε όλη την Αυστραλία για τις επόμενες εκλογές ενώ θα επιδιώξει συνεργασία και με ανεξάρτητους βουλευτές και γερουσιαστές.
Το who is who του ομογενή γερουσιαστή
Ο Νικ Ξενοφών αρχικά ήταν γερουσιαστής στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας. Παραιτήθηκε από ανεξάρτητος πολιτειακός γερουσιαστής εκεί για να διεκδικήσει, πάλι ως ανεξάρτητος, μια θέση στην ομοσπονδιακή γερουσία. Και τα κατάφερε. Σήμερα έχει αναδειχθεί σε έναν από τους ισχυρότερους πολιτικούς της Αυστραλίας, αφού η ψήφος του στη γερουσία είναι καθοριστική.
Ο κ. Ξενοφών, είναι ελληνοκυπριακής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα του, με τη μητέρα του να έχει ρίζες στην Πελοπόννησο.
Έγινε γνωστός στη Νότια Αυστραλία, για τον αγώνα του εναντίον των τυχερών παιχνιδιών, και γενικότερα του τζόγου που τον συνέχισε και σε παναυστραλιανό επίπεδο.
Με τον Δαλάι Λάμα
Οταν η Αμάλ Αλαμουντίν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα το φθινόπωρο είχε ανεβάσει στο Twitter τη φωτογραφία με hastag: επιστρέψτε τα μάρμαρα
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.