Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ Γ@Μ@ΕΙ"!!! ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ Η ΤΙΒΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΩΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ... ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!!!

Ο Αποστόλης Τότσικας, άμα τα πάρει γίνεται άλλος άνθρωπος Κάτι ανάλογο συνέβη προχθές κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» όπ...


Ο Αποστόλης Τότσικας, άμα τα πάρει γίνεται άλλος άνθρωπος Κάτι ανάλογο συνέβη προχθές κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» όπου ήταν καλεσμένος. Ο ηθοποιός δέχτηκε να παίξει τα νέα παιχνίδια της εκπομπής που είναι εμπνευσμένα από τις εκπομπές του Τζίμι Φάλον και του Τζίμι Κίμελ.

Ο Αποστόλης λοιπόν κλήθηκε να διαβάσει στον αέρα της εκπομπής ένα tweet που υποτίθεται είχε για παραλήπτη τον ίδιο το οποίο έγραφε: «Κάποιον να τον ντουμπλάρει ως ηθοποιό χρειάζεται ο Τότσικας». Φυσικά, η απάντηση του ηθοποιού ήταν άμεση αφού παρ' όλο που βρισκόταν στον αέρα των «Καρντάσιανς» δεν άργησε να αποκριθεί στο συγκεκριμένο tweet: «Κι εσένα χρειάζεται κάποιος να σε γαμ@@ι». Κανείς δεν γνωρίζει αν ήταν στημένη φάρσα από τους ανθρώπους της εκπομπής ή αν όντως χρήστης είχε στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα από τα social media όμως το αποτέλεσμα ήταν ίδιο αφού ο ηθοποιός ούτε μάσησε τα λόγια του ούτε έκρυψε την ενόχλησή του.

Πηγή: gossip-tv

-----------------------

hMbt_5 on Make A Gif, Animated Gifs

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.