Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ! ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ Ι.Κ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΒΕΣΤΦΑΛΙΑ, ΚΑΤΩ ΣΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΥΑΡΙΑ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ...

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, το Σαββατοκύριακο μετά τα Χριστούγεννα. Το Σάββατο το βράδυ, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν μία εκκλησία στην περιοχή ...


Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, το Σαββατοκύριακο μετά τα Χριστούγεννα. Το Σάββατο το βράδυ, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν μία εκκλησία στην περιοχή Porz-Urbach, στην Κολωνία.


Οι δράστες πήραν όλα τα χρήματα που βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο της εκκλησίας, καθώς επίσης και εκκλησιαστικά κειμήλια και λειτουργικά σκεύη του ναού.
Τους επόμενους μήνες, πολλές εκκλησίες στην περιοχή βρέθηκαν στο στόχαστρο των διαρρηκτών, οι οποίοι πλέον έμπαιναν μέρα μεσημέρι στους ναούς και έκλεβαν εκτός από χρήματα, κάθε είδους πολύτιμα αντικείμενα.
Οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν τις έρευνες εντόπισαν στοιχεία που συνέδεαν τους δράστες με σαλαφιστικές ομάδες της περιοχής. Το σενάριο που εξέταζε η αστυνομία ήθελε τους διαρρήκτες να χρησιμοποιούν τα πολύτιμα ιερά αντικείμενα από τις εκκλησίες για να υποστηρίζουν οικονομικά τη τζιχάντ στο Ιράκ και τη Συρία. Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν αργότερα από τις έρευνες των μυστικών υπηρεσιών.
Το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης, ο εισαγγελέας της Κολωνίας διέταξε την έναρξη μίας θεαματικής και πρωτοφανούς επιχείρησης: περισσότεροι από 240 αστυνομικοί κυρίως στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, αλλά και στην Κάτω Σαξονία και τη Βαυαρία ξεκίνησαν τις εφόδους σε σπίτια και τζαμιά.
Συνολικά συνελήφθησαν οκτώ Γερμανοί μουσουλμάνοι και ένας Πακιστανός.
Αυτά είναι τα μικρά τους ονόματα: Mustapha A., 25, Kais B. O., 31, Lazhar B. O., 22, Sofien B. O., 35, Omar B. O., 25, Anoaur J., 25, Ali Ö., 23, και Usman A., 29, Mirza Tamoor B., 58.
Μεταξύ αυτών, ο Kais B.O. και ο Mirza Tamoor Β. κατηγορούνται ότι συμμετέχουν σε τρομοκρατική οργάνωση, καθώς επίσης και ότι στρατολογούν Γερμανούς για λογαριασμό της ISIS.
Τα ποσά που παρέδωσαν οι κατηγορούμενοι στους τζιχαντιστές ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.