Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Γράφει ο Αντίοχος  Επίσκεψη στην Ρόδο πραγματοποίησε ο πρόεδρος Πάνος (λέτε να πήγε με το… κότερο;), για το θέμα της «παράτυπης με...


Γράφει ο Αντίοχος

 Επίσκεψη στην Ρόδο πραγματοποίησε ο πρόεδρος Πάνος (λέτε να πήγε με το… κότερο;), για το θέμα της «παράτυπης μετανάστευσης», όπως κατά το… πολιτικώς ορθόν αποκαλεί την λαθρομετανάστευση.

Εκεί είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και αμέσως μετά δόθηκε συνέντευξη τύπου, στην οποία ο… κοτερόβιος πρόεδρος Πάνος αποκάλυψε –επιτέλους- το… μεταναστευτικό πρόγραμμα του μορφώματός του. Η λύση, λοιπόν, του προβλήματος κατά τον Καμμένο είναι να μεταφέρονται άμεσα οι λαθρομετανάστες που αποβιβάζονται σωρηδόν στα νησιά μας, όχι πίσω στις πατρίδες τους, αλλά κάπου που υπάρχουν «ιατρικές υποδομές». Τουτέστιν, στην Αθήνα. Ιδού τι είπε ο… μερακλής πρόεδρας:  

«Με τα κονδύλια της Frontex να φροντίσει το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, για την διάθεση μέσου για την άμεση μεταφορά εκείνων που θα παραβιάσουν τα σύνορα της χώρας. Στα νησιά του Αιγαίου, μικρά και μεγάλα, δεν υπάρχουν οι ιατρικές υποδομές για να καλυφθούν οι ανάγκες εξέτασης των μεταναστών και προστασίας του πληθυσμού. Δεν πρέπει, λοιπόν, να μένουν ούτε μια ώρα στα νησιά, αλλά άμεσα να μεταφέρονται σε τόπο όπου θα καλύπτονται τουλάχιστον οι ανάγκες ιατρικών εξετάσεων».

(ΥΓ) 1: Τι… μεγαλοφυής πρόταση! Άραγε, τη σκέφτηκε πολύ πριν την αμολήσει;
(ΥΓ) 2: Ούτε στα νησιά – ούτε στην Αθήνα… Πίσω στις πατρίδες τους!

ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.