Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΗΛΥΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ! ΠΙΩΣ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ... ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πληρώνει ακόμη και για φανατικό ισλαμιστή λειτουργό να πηγαίνει στις φυλακές και να προσηλυτίζει κρατούμενους. Γ...


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πληρώνει ακόμη και για φανατικό ισλαμιστή λειτουργό να πηγαίνει στις φυλακές και να προσηλυτίζει κρατούμενους.


Γράφει η DailyCaller.com ...


Τα στατιστικά στοιχεία είναι συγκλονιστικά και άκρως θλιβερά. Ένας στους τρεις Αφρο-Αμερικανούς κρατούμενους στις φυλακές των ΗΠΑ ασπάζεται το Ισλάμ ενώ βρίσκεται στη φυλακή.


Αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν περιορίζονται πλέον στους Αφρο-Αμερικανούς στη φυλακή. Η Huffington Post ανέφερε κατ’ εκτίμηση ότι 35.000 - 40.000 κρατούμενοι ασπάζονται το Ισλάμ κάθε χρόνο και ότι το 15 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού των φυλακών των ΗΠΑ ή 350.000 κρατούμενοι είναι μουσουλμάνοι.



Αυτό σημαίνει περισσότερο από 18 φορές της εθνικής εκπροσώπησης των μουσουλμάνων στην Αμερική, των οποίων ο πληθυσμός φέρεται να είναι 0,8 τοις εκατό. Είναι ξεκάθαρο ότι οιφυλακές γίνονται εκκολαπτήριο εξισλαμισθέντων.


Το κλειδί για την επιτυχία της μεταστροφής στο ισλάμ είναι σαφές. Η κυβέρνησή μας έχει αναθέσει και πληρώνει ομάδες που λειτουργούν για λογαριασμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όπως η GSISS (The Graduate School of Islamic and SocialSciences) και η ISNA (Ισλαμική Κοινωνία της Βόρειας Αμερικής) να ελέγχει και να ορίζει μουσουλμάνους εφημέριους φυλακών για τουλάχιστον 8 χρόνια.


Ενώ η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία έχουν απαγορεύσει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, χαρακτηρίζοντάς την ως τρομοκρατική ομάδα, ο Λευκός Οίκος, οι φυλακές των ΗΠΑ, καθώς και τα Υπουργεία της Δικαιοσύνης και της Εσωτερικής Ασφάλειας συνεχίζουν να συνεργάζονται με ομάδες των Αδελφών Μουσουλμάνων.





Για παράδειγμα, ο Paul Pitts υπηρέτησε 14 χρόνια... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
redskywarning

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.