Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!!!

Δεν έφτανε που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, έκαναν και τους… ζόρικους στους άνδρες...

Δεν έφτανε που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, έκαναν και τους… ζόρικους στους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.! Μάλιστα, οι δυο νταήδες δεν δίστασαν να ανταλλάξουν γροθιές με τους αστυνομικούς!

Το περιστατικό συνέβη στα Τρίκαλα, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν τους δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 44 χρόνων, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν να δεχτούν τον έλεγχο και τους «έλουσαν» με ύβρεις και απειλές. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους ακινητοποιήσουν αντιστάθηκαν και άρχισαν να τους γρονθοκοπούν και να παλεύουν μαζί τους.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ένας από τους αστυνομικούς και ο 40χρονος, αλλά να βρεθεί με χειροπέδες όπως και ο φίλος του. Μάλιστα, στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε και ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 25 εκατοστών κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων στον οποίο οδηγήθηκαν τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για αντίσταση, απείθεια, απλή σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή, παράβαση του νόμου περί όπλων και του Κ.Ο.Κ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.