Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΡΟΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ...!!!!!!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!!! ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΤΣΙΑΣΟΥΜΕ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΙΣΑΓ...


ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!!!

ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΤΣΙΑΣΟΥΜΕ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΒΑΝΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΚΑΚΙΑ...!!!

Στο αιτιολογικό σκεπτικό της απόφασης, αναφέρεται στο σχετικό Νόμο ενώ διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να αναζητηθεί και να γίνει επίδοση στον προσδιορισμένο δράστη- κατηγορούμενο, και στην περίπτωση που δεν εντοπισθεί, να θυροκοληθεί στη διεύθυνση της τελευταίας γνωστής διαμονής του, ώστε να λάβει- στο ενδεχόμενο που το επιθυμεί- το χρονικό περιθώριο των 48 ωρών όπως προβλέπει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων στο ενδεχόμενο να προσφύγει με ένασταση κατά της απόφασης.

Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό της Εισαγγελικής απόφασης, το οποίο διαβιβάστηκε στην ΕΛΑΣ, η οποία θα εκτελέσει τη σχετική απόφαση, οφείλει να θυροκολλήσει την Εισαγγελική απόφαση στα Χανιά, σε διεύθυνση την οποία είχε δηλώσει ως μόνιμη διαμονή κατά την αποφυλάκισή του, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα, δίδοντας διορία 48 ωρών στον προσδιορισμένο δράστη της επίθεσης, να προσφύγει, όπως προβλέπεται από το Νόμο περί της προστασίας των προσωπικών του δεδομένων.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.