Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 36ΧΡΟΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...

Θρίλερ με την 36χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα, που βλέπετε στη φωτογραφία, και η οποία αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρί...


Θρίλερ με την 36χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα, που βλέπετε στη φωτογραφία, και η οποία αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου.


Η Μαρία διέμενε το τελευταίο διάστημα σε συγγενικά της πρόσωπα, στην Ιστιαία. Τελευταία φορά εθεάθη περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Άφησε πίσω της κινητό τηλέφωνο και προσωπικά είδη, αναχωρώντας με αυτοκίνητο μάρκας LANCIA Y, ανθρακί χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ 1253.

Η γυναίκα έχει ύψος 1.65μ, βάρος 65 κιλά, καστανά μάτια και την τελευταία φορά που την είδαν οι δικοί της άνθρωποι, φορούσε φόρμα.

Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι, παρακαλείται να βοηθήσει επικοινωνώντας άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ 2226052254 & 2226053166) όπου και έχει δηλωθεί η εξαφάνιση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.