Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ...!!!

Η 17 ετών Τουγμπά Γκαράν πέθανε στην Καισάρεια στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από το όπλο του 24χρο...


Η 17 ετών Τουγμπά Γκαράν πέθανε στην Καισάρεια στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από το όπλο του 24χρονου φίλου της Μαχμούτ Γκιουλμέζ.
Χτες στο πάρκο 19ης Μαίου στην συνοικία 19ης Μαίου, ο Μαχμούτ Γκιουλμέζ αφού πυροβόλησε στο κεφάλι την φίλη του την Τουγμπά Γκαράν με την οποία είχε λογομαχήσει, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά συνελήφθη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο στην εντατική του Ερευνητικού νοσοκομείου Καισάρειας αλλά δεν έγινε δυνατό να σωθεί. Στην νεκροψία που έγινε στο σώμα της βρέθηκε πως ήταν τριών μηνών έγκυος.
 Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ
Εντοπίστηκε πως ο 24 ετών αρτεργάτης Μαχμούτ Γκιουλμέζ, πυροβόλησε την κοπέλα του, την 17χρονη Τουγμπά Γκαράν, επειδή υποψιαζόταν πως η εγκυμοσύνη της δεν ήταν από τον ίδιο.
……………..
Ο Γκιουλμέζ στην κατάθεση του είπε : Περίοικοι μου είπαν πως η Τουγμπά πάει και με άλλους άντρες και με απατά. Όταν μου είπε πως είναι έγκυος τρελάθηκα. Αναρωτήθηκα αν το παιδί είναι δικό μου ή όχι. Με αυτή την υποψία έβαλα σκοπό να την σκοτώσω και να σκοτωθώ. Σο πιστόλι μου είχα δύο σφαίρες. Την μία την είχα για την Τουγμπά και την άλλη για μένα. Της είπα πως θέλω να της μιλήσω και αυτή έφυγε από το σπίτι της λέγοντας πως ¨πάω στο μάρκετ¨.  Εγώ δουλεύω σε φούρνο στην ίδια περιοχή. Βρεθήκαμε στο πάρκο. Αφού μαλώσαμε για αυτό το θέμα την πυροβόλησα αλλά δεν την πέτυχα. Για αυτό χρησιμοποίησα και την δεύτερη σφαίρα που είχα για την Τουγμπά. Καθώς δεν είχαν απομείνει σφαίρες ανέβηκα στον 8ο όροφο θέλοντας να αυτοκτονήσω. Αλλά τελικά με έπεισαν οι αστυνομικοί. Έπρεπε να πεθάνω¨.
 DHA  20/11/2014 / http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.