Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ...!! ΑΓΩΝΣΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ...

Ένα περίεργο περιστατικό απόπειρας απαγωγής ανήλικου κοριτσιού αναστατώνει την Πάτρα. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, η 12χρονη παραλίγο ν...


Ένα περίεργο περιστατικό απόπειρας απαγωγής ανήλικου κοριτσιού αναστατώνει την Πάτρα. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, η 12χρονη παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, από άγνωστο άνδρα, στην πλατεία Βουδ, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της.

Η εφημερίδα αναφέρει πως το παιδί είναι γόνος γνωστής πατρινής οικογένειας. Ενώ περπατούσε αμέριμνο στο δρόμο, ένας ψηλός και γεροδεμένος άνδρας άρχισε να την ακολουθεί από πίσω και ξαφνικά, την άρπαξε και την σήκωσε στον αέρα, στρίβοντας ταυτόχρονα σε κάποιο στενό της περιοχής.

Το κοριτσάκι έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και για καλή του τύχη οι φωνές του συγκέντρωσαν την προσοχή των περαστικών και των επιχειρηματιών της περιοχής, αναγκάζοντας τον δράστη να το αφήσει. Οι αυτόπτες μάρτυρες ξεκίνησαν να τον κυνηγούν, τρέχοντας μαζί του προς την Αγία Τριάδα και απειλώντας να τον λιντσάρουν.

Ο άγνωστος τελικά κατάφερε να τους ξεφύγει. Όσο για το κοριτσάκι είχε πάθει σοκ, έβαλε τα κλάματα και έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Το όλο θέμα έγινε γνωστό γρήγορα στην περιοχή και έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους της Πλατείας Βουδ και της Αγίας Τριάδας που πλέον δεν αφήνουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν μόνα τους στον δρόμο.

Πηγή: patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.