Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ"!!! Ο OZZY OSBOURNE ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ...

Ο «πρίγκιπας του σκότους» Ozzy Osbourne σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γιο του Jack για το noisey.com, μιλάει για μια σειρά από «καυτά...

Ο «πρίγκιπας του σκότους» Ozzy Osbourne σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γιο του Jack για το noisey.com, μιλάει για μια σειρά από «καυτά» θέματα όπως τους τζιχαντιστές ενώ βγάζει χολή για τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ.

«Γνώρισα τον Τόνι Μπλερ μια φορά την εποχή έναρξης του πολέμου με το Ιράκ. Όταν με πλησίασε πίστευα ότι θα μου πει ‘μπορείς να κάνεις καλό στην πατρίδα με το να γράψεις ένα τραγούδι για το στράτευμα’ ή κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό που είπε ήταν: ‘ξέρεις, ήμουν και εγώ κάποτε σε μια μπάντα, αλλά δε μπορούσαμε να παίξουμε το Iron Man’», λέει ο βετεράνος ρόκερ και συνεχίζει «Αυτό το γ…ο έχεις μόνο να πεις; Ψηφίζουμε αυτούς τους ανθρώπους και ποτέ δεν κάνουν πράξη αυτά που υπόσχονται».

Ακολούθως, o frontman των Black Sabbath μιλώντας για μουσική αποκαλύπτει ότι δεν γνωρίζει να παίζει κανένα όργανο: «Δεν παίζω κάποιο όργανο, δεν καταλαβαίνω τη μουσική. Εμπνέομαι από τις μελωδίες. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχω».

Αν και είναι δύσκολο για κάποιον να… καταλάβει τα όσα λέει ο αυτό ο ζωντανός θρύλος, αναφέρεται και στο ισλαμικό κράτος, για το οποίος λέει-μεταξύ άλλων-ότι δεν μπορούμε να έχουμε έναν ευγενικό διάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.