Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΑ!! ΤΟ ΡΚΚ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ: "ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ"...

Νέα τροπή είχαμε πριν από λίγο αφού το PKK έστειλε τελεσίγραφο στην τουρκική κυβέρνηση προειδοποιώντας την ότι αν πέσει η Κομπάνι θα ξεσπάσ...

Νέα τροπή είχαμε πριν από λίγο αφού το PKK έστειλε τελεσίγραφο στην τουρκική κυβέρνηση προειδοποιώντας την ότι αν πέσει η Κομπάνι θα ξεσπάσει πόλεμος μέσα την Τουρκία.

Όπως μεταφέρουν το τελεσίγραφο οι Κούρδοι χρήστες στα social media το PKK στο τελεσίγραφό του τονίζει: «Αν πέσει η Κομπάνι, τότε θα ξεσπάσει πόλεμος μέσα στην Τουρκία, που πολύ γρήγορα θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη».


Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, αφού το PKK που είναι η πλειοψηφία των Κούρδων στην Τουρκία, της λέει «σταμάτα να παίζεις βρώμικα παιχνίδια με το Ισλαμικό Κράτος και βοήθησε τώρα την Κομπάνι να μην πέσει».

«Ξεκινάμε πόλεμο με την Τουρκία στο τέλος Σεπτεμβρίου» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην δημοσιογράφο Αμπερίν Ζαμάν, ο στρατιωτικός διοικητής του PKK, Τζεμίλ Μπαγίκ στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η συνέντευξη είχε δημοσιευθεί στο κορυφαίο site με θέματα της Μέσης Ανατολής, Al Monitor, στην συνέχεια του τελεσίγραφου που είχε στείλει ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην Τουρκία μέσα από τις φυλακές.

http://www.tribune.gr/world/news/article/78121/ektakto-telesigrafo-pkk-apili-polemo-tin-tourkia.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΑ... ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΚΚ... ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΑΚΙΡ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.