Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!!!

Βάρδιες… τρόμου δηλώνουν ότι κάνουν οι εργαζόμενοι στην ψυχιατρική κλινική του Ευαγγελισμού. Σύμφωνα με έγγραφή επιστολή διαμαρτυρίας...


Βάρδιες… τρόμου δηλώνουν ότι κάνουν οι εργαζόμενοι στην ψυχιατρική κλινική του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με έγγραφή επιστολή διαμαρτυρίας των εργαζόμενων προς τους αρμόδιους φορείς, η ψυχιατρική κλινική του Ευαγγελισμού εδώ και χρόνια δέχεται εισαγγελικές παραγγελίες για εξέταση και ανούσιες νοσηλείες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα συχνά οι ασθενείς να ξεπερνούν τους 40-50 όταν η κλινική έχει μόνο 20 κλίνες.

Δεν είναι λίγες οι φορές, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, που εξαιτίας του συνωστισμού οι ψυχικά πάσχοντες (οι οποίοι είναι απαραίτητο να έχουν προσωπικό χώρο για να μένουν ήρεμοι) εκνευρίζονται και γίνονται "απρόβλεπτοι και δυνητικά επικίνδυνοι", ενώ δημιουργούνται εντάσεις και συμπλοκές που οι εργαζόμενοι καλούνται να χειριστούν.

"Αφορμή μπορεί να σταθεί η αρπαγή προσωπικών αντικειμένων του ενός από τον άλλον ή η κατάληψη ενός φορείου", περιγράφουν οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία".


Ανησυχία προκαλούν και τα ομαδικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας εξαιτίας, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, των κακών συνθηκών υγιεινής.

"Ενδεικτικά, υπάρχουν μόνο δύο τουαλέτες και ντουσιέρες για εκείνους που νοσηλεύονται στα ράντζα στο διάδρομο", λένε οι εργαζόμενοι και ζητούν εκσυγχρονισμό των ψυχιατρικών νοσοκομείων και όχι λουκέτα, εντός του 2015, όπως προβλέπεται στο πλαίσιο της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης.

www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.