Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ «ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος. Αφού πρώτα στοχοποίησε την καφετέρια «Bristol» η φυλλάδα του (πρώην σοβιετικού…) Μπόμπολα, τώρα, ...


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Αφού πρώτα στοχοποίησε την καφετέρια «Bristol» η φυλλάδα του (πρώην σοβιετικού…) Μπόμπολα, τώρα, μετά τη βομβιστική επίθεση που δέχτηκε από κόκκινα σκυλιά του σαμαροβενιζελικού παρακράτους, επιχειρεί τη δικαιολόγησή της, στα μάτια των αναγνωστών της. Ιδού:

«…Στο μεταξύ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Χρυσή Αυγή έσπευσε να στοχοποιήσει το «Έθνος» (και τα «Παραπολιτικά»), επειδή έναν χρόνο πριν είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη καφετέρια, με αφορμή τις ποινικές διώξεις, καθώς προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν καταθέσει στοιχεία κατονομάζοντας το «Bristol».

Ωστόσο, η Χρυσή Αυγή ξέχασε στην ανακοίνωσή της να αναφερθεί στην προηγούμενη, αρνητική δημοσιότητα του «Bristol» που είχε σχετιστεί και κατονομαστεί ως ορμητήριο ταγμάτων εφόδου της ΧΑ».

Άρα, θα σκεφτεί ο αναγνώστης του… Άκτωρα, αφού ήταν «ορμητήριο ταγμάτων εφόδου», καλά κάνανε οι μυστικοί αστυνομικοί μας και το πυρπόλησαν! http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.