Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΣΟΜΟΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια της βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δε...


Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια της βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν δίνει καμία ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτόν που για να κρατηθεί στον θώκο της εξουσίας έχει φυλακίσει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς κανένα στοιχείο τον Αρχηγό και τους βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάθε βουλευτή της Χρυσής Αυγής και στις παράνομες και αντισυνταγματικές «ποινές» που τους έχουν επιβληθεί από την Χούντα Σαμαρά με το σκεπτικό της συλλογικής ευθύνης. Η κατάλυση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος γίνεται από επίορκους εισαγγελείς που παρακωλύουν την λειτουργία της Βουλής.

Ο Σαμαράς εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό τάζοντας προεκλογικά έξοδο από το Μνημόνιο, ενώ στην συνέχεια υποδούλωσε μια ολόκληρη χώρα και την παρέδωσε στους διεθνείς τοκογλύφους. Από όλα όσα είχε δηλώσει ο ψεύτης πρωθυπουργός προεκλογικά δεν τήρησε ούτε μία υπόσχεση!
Αν στην Πατρίδα μας είναι όλα τόσο ρόδινα όπως προφασίζεται ο Βορίδης, τότε ας τολμήσουν να προχωρήσουν σε εκλογές για να αντιμετωπίσουν την λαϊκή ετυμηγορία.

1 σχόλιο

  1. ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΝΑΖΙΣΤΗ ? ΑΝ ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.