Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΟ ΟΜΗΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...

Λίγες μόνο ώρες έπειτα από τη δημοσίευση ενός άρθρου του Βρετανού ομήρου Τζον Κάντλι στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού του Ισλαμικο...


Λίγες μόνο ώρες έπειτα από τη δημοσίευση ενός άρθρου του Βρετανού ομήρου Τζον Κάντλι στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού του Ισλαμικού Κράτους «Dabiq», οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα τέταρτο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο δημοσιογράφος από το Ηνωμένο Βασίλειο να μιλά για τους αποκεφαλισμούς των συναδέλφων του, αλλά και τις αεροπορικές επιδρομές της Δύσης κατά της εξτρεμιστικής οργάνωσης.

Στο νέο προπαγανδιστικό βίντεο του ΙΚ, υπό τον τίτλο «Lend Me Your Ears», δηλαδή άκουσέ με, ο Κάντλι, ο οποίος εργαζόταν στους Sunday Times, Sun, Sunday Telegraph και απήχθη από άνδρες της ισλαμιστικής οργάνωσης το 2012, απεικονίζεται και πάλι με την χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα, την οποία φορούν οι φυλακισμένοι στο Γκουαντάναμο.

Στο βίντεο, συνολικής διάρκειας έξι λεπτών και 53 δευτερολέπτων, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι το Ισλαμικό κράτος έχει μπει δυναμικά στη μάχη και πως οι αμερικανικές επιδρομές εναντίον της, δεν πρόκειται να τη σταματήσουν.

«Όποιος ελπίζει σε μια σωστή και καθαρή χειρουργική επέμβαση, χωρίς να λερώσει τα χέρια του, θα βρεθεί προ εκπλήξεως, μόλις μπει στη μάχη», αναφέρει ο Κάντλι, τονίζοντας ότι η αμερικανική παρεμβατική πολιτική περιορίζεται στις αεροπορικές επιδρομές και στο να ρίχνει ανθρωπιστική βοήθεια στο Ιράκ, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει με αυτόν τον τρόπο τους Αμερικανούς πολίτες.

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.