Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΨΗΝΕΤΑΙ» Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕ… ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ… ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Γράφει ο Αντίοχος. Λιγάκι… περίεργα μας τα λένε τώρα τελευταία οι συριζαίοι. Να, βγήκε ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα και δή...


Γράφει ο Αντίοχος.

Λιγάκι… περίεργα μας τα λένε τώρα τελευταία οι συριζαίοι. Να, βγήκε ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα και δήλωσε ότι αν τον καλέσει ο Σαμαράς, ο… γενναίος Αλέξης πρωτίστως θα του ζητήσει να παραιτηθεί. Από την άλλη, ο ευρωβουλευτής Παπαδημούλης τα είπε κάπως αλλιώς σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοσταθμό του καθεστωτικού «Βήματος», αποκαλύπτοντας ότι αν ο Σαμαράς τον καλέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ο αρχισυριζαίος θα πάει με τα… τέσσερα. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως η σχετική πρόσκληση που είχε απευθύνει ο Βενιζέλος στον Τσίπρα, για ένταξή του στην «εθνική διαπραγματευτική ομάδα», απερρίφθη όχι γιατί δεν άρεσε η ιδέα στον Αλέξη τον… τρομερό, αλλά γιατί θεώρησε μειωτικό να του κάνει τέτοια πρόταση ο «αναρμόδιος» Βενιζέλος και όχι ο «αρμόδιος» Σαμαράς. Δείτε τις δηλώσεις του:

«Είμαστε για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια σε μια τέτοια ύφεση και σε μια τέτοια κρίση κοινωνική, πολιτική και οικονομική και ο πρωθυπουργός δεν έχει καλέσει μία φορά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον ενημερώσει και να ακούσει τη γνώμη του. Είναι ολοφάνερο πως ναι θα ανταποκριθεί ο κ. Τσίπρας αν προσκληθεί, διότι επανειλημμένα έχει πει πως παρά τις διαφορές, ίσως ακριβώς και γι’ αυτές, αν ο πρωθυπουργός τον καλέσει, πράγμα που δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι τώρα και έχει τορπιλίσει κάθε διαδικασία στη Βουλή ή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα μεγάλα θέματα, προφανώς θα προσέλθει. Τα μεγάλα θέματα είναι το χρέος… Είναι μια πρόταση για την εθνική διαπραγματευτική ομάδα που δεν την έχει κάνει ο κ. Σαμαράς, αλλά ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Δεν έχει καμία αρμοδιότητα για τα θέματα του χρέους, διότι είναι αντιπρόεδρος και δεν έχει αρμοδιότητα για την οικονομία..».

Συμπέρασμα: πέρα από τα… ναζάκια και τα καπρίτσια που κάνουν οι δύο… μελλόνυμφοι (για να μην προγκίξουν τα πελατάκια – όπως αποκαλούν τους ψηφοφόρους τους…), το’ χουνε πάει το… γράμμα και η «μεγάλη συγκυβέρνηση» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ ψήνεται και μάλιστα στον… γερμανικό φούρνο! Κι όπου να’ ναι, θα… σερβιριστεί στον ελληνικό λαό, μαζί με… λουκάνικα Φρανκφούρτης, δώρο της αφέντρας Μέρκελ στον ελληνικό λαό. Δια πάσαν χρήσιν… http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.