Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ

Αλλαγές στα άκρα της άμυνας αλλά και στην επιθετική γραμμή ετοιμάζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το παιχνίδι με τη Φινλανδία. Συγκεκριμέ...


Αλλαγές στα άκρα της άμυνας αλλά και στην επιθετική γραμμή ετοιμάζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το παιχνίδι με τη Φινλανδία.

Συγκεκριμένα ο Κλαούντιο Ρανιέρι προορίζει τον Λουκά Βύντρα για το δεξί άκρο της άμυνας και τον Τοροσίδη στα αριστερά, κάτι που είχαμε δει και με τον Φερνάντο Σάντος . Ο Τοροσίδης φαίνεται να έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού του και θα προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στην Εθνική .

Αλλαγή προσώπων θα έχουμε και επιθετικά καθώς ο Στέφανος Αθανασιάδης θα πάρει τη θέση του ΚώσταΜήτρογλου . Η μεγάλη έκπληξη έρχεται με δύο παίκτες που στο προηγούμενο παιχνίδι αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελπίδων. Ο Χάρης Μαυρίας και ο Νίκος Καρέλης μπαίνουν στην αρχική ενδεκάδα του Ρανιέρι αντικαθιστώντας τους Σαμαρά και Σαλπιγγίδη.

Συνοπτικά, όπως φαίνεται στο Ελσίνκι θα ξεκινήσουν οι ακόλουθοι έντεκα ποδοσφαιριστές: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Μαυρίας, Καρέλης, Αθανασιάδης. pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.