Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Του Κανέλλου Ντόντου – Δημοσίευση στο Facebook: Σπάνια φωτογραφία η οποία βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, η οποία τραβή...


Του Κανέλλου Ντόντου – Δημοσίευση στο Facebook:

Σπάνια φωτογραφία η οποία βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, η οποία τραβήχτηκε στην Νάουσα τον Ιανουάριο του 1949, και εμφανίζει νεκρούς πολίτες της Νάουσας, μετά την κατάληψη της πόλης της Νάουσας, από τις 11 έως τις 15-1-1949, από τους αντάρτες του (ΑΝΤΙ)Δημοκρατικού Στρατού.

Ο (ΑΝΤΙ)Δ.Σ.Ε. προέβη σε εκτελέσεις επιφανών πολιτών της πόλης, καθώς και αξιωματικών και οπλιτών του Στρατού και της Χωροφυλακής. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία παρατηρούμε λίγο πριν την ομαδική ταφή τους, τις οικογένειες, να θρηνούν για τον άδικο χαμό των δικών τους. Η ταφή πραγματοποιήθηκε μετά την ανακατάληψη της πόλης από τον Εθνικό στρατό, καθώς οι νεκροί έμειναν άταφοι για παραδειγματισμό από τους αντάρτες του (ΑΝΤΙ)Δ.Σ.Ε.

Σημείωση Εθνικισμός.νετ: Όπου ΑΝΤΙ-“δημοκρατικός στρατός” βλέπε τους μακελάρηδες κομμουνιστοσυμμορίτες του Μπελλογιάννη και του Βελουχιώτη και του καπετάν Γιώτη – (Φλωράκη) – όπου ο “μέγας εθνάρχης” Καραμανλής νομιμοποίησε τις αμαρτίες τους και τα εγκλήματά τους κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Υ.Γ. Στην παρακάτω φωτογραφία παρατηρούμε τέσσερις Χωροφύλακες, λίγο πριν την ταφή τους, μετά την ανακατάληψη της πόλης από τον Εθνικό στρατό, να έχουν βρει φριχτό θάνατο δεχόμενοι πυροβολισμό στο κεφάλι και κοπή της καρωτίδας.



Για αυτούς τους συμμορίτες μιλάμε. Για τους αμετανόητους ανθέλληνες κομμουνιστές, που αφού δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, σήμερα επιθυμούν διακαώς να επαναλάβουν τα εγκλήματά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.