Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ "ΑΛΕΓΚΡΟΣΥΝΗΣ"! ΕΥΓΕΝΙΑ-ΑΔΩΝΙΣ- ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ!

Οχι μόνο διατηρούν άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, αλλά και στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε επαγγελματική προσπάθειά του. Η Ευγε...


Οχι μόνο διατηρούν άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, αλλά και στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε επαγγελματική προσπάθειά του. Η Ευγενία Μανωλίδου, συνοδευόμενη από τον Αδωνι Γεωργιάδη, ήταν παρούσα στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του πρώην συζύγου της Θεόδωρου Μανωλίδη, που έγιναν πριν από λίγες μέρες στον πολυχώρο Da Vinci, στην Αγία Παρασκευή.

Εκτός από τη μαέστρο, πάντως, στο πλευρό του ζωγράφου βρέθηκαν και τα δύο παιδιά του πρώην ζευγαριού, ο 18χρονος Αλέξανδρος και η 17χρονη Θεοδώρα, τα οποία έχουν άνεση με τον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα η κόρη της όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της.



Παρών και ο Αδωνις Γεωργιάδης, που φωτογραφήθηκε με τον καλλιτέχνη - είναι γνωστό άλλωστε πως οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλή σχέση.

Η Ευγενία και ο Θεόδωρος Μανωλίδης παντρεύτηκαν το 1995 και ύστερα από επτά χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν. Αν και η μαέστρος περίμενε την τετραετία ώστε το διαζύγιο να βγει αυτόματα, ο ζωγράφος έβαλε μπρος τις δικαστικές διαδικασίες δύο χρόνια μετά την αποχώρηση εκείνης από το κοινό τους σπίτι. Ωστόσο ύστερα από αρκετό καιρό -και κάποιες δικαστικές κόντρες-, το πρώην ζευγάρι τα βρήκε, αφού αυτό ήταν και το καλύτερο για τα δύο παιδιά του.

Να πούμε ότι στον ίδιο χώρο μαζί με τον Μανωλίδη εκθέτει και επίσης διεθνώς καταξιωμένος ζωγράφος Yannis Amoryanos. Ο πρώτος, εκτός από τα 40 ζωγραφικά έργα του, παρουσίασε και το πρώτο άγαλμά του από χαλκό. Μάλιστα, αν και είναι η πρώτη του μεγάλη απόπειρα στη γλυπτική, προκάλεσε το δέος των προσκεκλημένων. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 22 Οκτωβρίου.


espressonews
Ελισσάβετ Κυρίτση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.