Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Βαριά ονόματα της πολιτικής ζωής καλούνται να περάσουν τα κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν για τον σάλο που έχει προκλη...



Βαριά ονόματα της πολιτικής ζωής καλούνται να περάσουν τα κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν για τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Νίκος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Δραγασάκης, Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης κλήθηκαν ως μάρτυρες από τον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έχει αναλάβει την έρευνα για τις καταγγελίες περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να κληθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα σήμερα ο Αιμίλιος Λιάτσος στην εφημερίδα του οποίου δημοσιεύθηκε η πληροφορία, αρνήθηκε να αποκαλύψει στον εισαγγελέα οτιδήποτε αφορά στην υπόθεση με τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, ενόψει εκλογής προέδρου Δημοκρατίας, επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο, επέμεινε, ωστόσο, ότι η πηγή του είναι απολύτως αξιόπιστη.

1 σχόλιο

  1. Οποιος σκάβει τον λάκο του αλλουνού πέφτει αυτός ο ιδιος μέσα. Τον καιρό που υπογράφατε με χαιρεκακία να αρθεί η ασυλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής , για να τους κλείσουν αναίτια στην φυλακη, δεν σκεφτήκατε οτι ανοίξατε τους ασκούς του Αιόλου, και οτι μετά θα ερθει η σειρά σας. Αλλά , εδώ πληρώνονται ολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.